• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşumu salmalı mıyım?

mangomango

Yeni Üye
2 aylik sultan papaganim eve geleli 10 gun falan oluyor. Daha bana alisamadi. Diger kusumu cikardigim zaman o da cikmak icin cirpiniyor biraz. Surekli kanatlarini falan geriyor uzuluyorum kafesten cikarmadigim icin. Ama cikarirsam da bana alisik olmadigi icin kafesine geri koyamam. Napmam gerek?

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
2 aylik sultan papaganim eve geleli 10 gun falan oluyor. Daha bana alisamadi. Diger kusumu cikardigim zaman o da cikmak icin cirpiniyor biraz. Surekli kanatlarini falan geriyor uzuluyorum kafesten cikarmadigim icin. Ama cikarirsam da bana alisik olmadigi icin kafesine geri koyamam. Napmam gerek?
Şu yöntemi kullanın ilk başta geceden yemliği alın sabah uyanınca salın üstüne gitmeyin 5-10 dk fırsat tanıyın kafes kapısı açık kalsın sabah yem yememiş olsun ama dışarda 15-20 dk etrafı tanıyacak her yere ucusturucaktır zaten siz hiç gitmeyin bi 1 saat sonra maksimum tünek yardımı ile yaklaşın sonra kafese götürün bu süre de saldıktan hemen sonra yemliği aynı yerine de koyabilirsiniz kendi de görüp gelebilir. Bu 10 günlük süre de ellerinizi kafese yaklaştırıp sakın tonla konuşmanız aranızda ki güveni biraz da olsun arttırır sizden zarar gelmeyeceğini anlar 🙏🏻

Üst Alt