Asya Volkan Balkuş Kivi ve Çimen adlarında Çok önce Volkanı kanat hastalığından kaybettik 4 tane muhabbet kuşumuz var.Kivi ve Çimen yeni muhabbet kuşlarımız kivi ele gelmeye yatkın çimen değil çeşitli yollarla alıştırmaya çalışıyorum.kafeslerin ikisi aynı odada yanyana duruyor.Asyayı ve volkanı çok güzel alıştırmıştım balkuş çok sonra katıldı aramıza oda pek ele alışkın değil.kivi ve çimen özellikle kivi normalde elime geliyor fakat asya ile balkusu görünce elime hiç gelmiyor kafes dısında sadece asya ile balkuşla ilgileniyorlar iyi anlasiyorlar genelde ama arada küçük atışmalar da oluyor evet her muhabbet kuşu ele gelecek diye birşey de yok ama daha yavrular alisabilirseler alıştırmak isterim.kafesleri ayrı odaya koyuncada birbirlerini arıyorlar bir sebze veya meyveyle kafes dışında alistirabilirdim fakat asya önlerine atlıyor ona yeşillik veremiyorum bağırsaklarında biraz problem var.hemen ishal oluyor miktarını ne kadar ayarlasamda.peki siz muhabbet kuşlarınızı kendinize nasıl alıştırmıştınız?
Son düzenleme: