• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alıştırma

Black1903

Paylaşımcı
Asya Volkan Balkuş Kivi ve Çimen adlarında Çok önce Volkanı kanat hastalığından kaybettik 😔4 tane muhabbet kuşumuz var.Kivi ve Çimen yeni muhabbet kuşlarımız kivi ele gelmeye yatkın çimen değil çeşitli yollarla alıştırmaya çalışıyorum.kafeslerin ikisi aynı odada yanyana duruyor.Asyayı ve volkanı çok güzel alıştırmıştım balkuş çok sonra katıldı aramıza oda pek ele alışkın değil.kivi ve çimen özellikle kivi normalde elime geliyor fakat asya ile balkusu görünce elime hiç gelmiyor kafes dısında sadece asya ile balkuşla ilgileniyorlar iyi anlasiyorlar genelde ama arada küçük atışmalar da oluyor 😆evet her muhabbet kuşu ele gelecek diye birşey de yok ama daha yavrular alisabilirseler alıştırmak isterim.kafesleri ayrı odaya koyuncada birbirlerini arıyorlar 😆bir sebze veya meyveyle kafes dışında alistirabilirdim fakat asya önlerine atlıyor ona yeşillik veremiyorum bağırsaklarında biraz problem var.hemen ishal oluyor miktarını ne kadar ayarlasamda.peki siz muhabbet kuşlarınızı kendinize nasıl alıştırmıştınız?😊

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları salmadan kafesin içinde eğitmeyi denediniz mi?

Black1903

Paylaşımcı
Kuşları salmadan kafesin içinde eğitmeyi denediniz mi?
Evet kafesin içinde eğitmeyi denedim ve kafes içinde bir tanesi elime geliyor hatta kendinide sevdiriyor ama kafes dışında pek ilgilenmiyor. öbürü hiç gelmiyor

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşları farklı odalarda tutarak eğitmeyi deneyin. Önümüzdeki hafta içinde videolu anlatımla eğitim videoları gelecek inşallah, oradan da gayet detaylı bilgiler elde edebilirsiniz, takipte kalın 👍😇

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşları farklı odalarda tutarak eğitmeyi deneyin. Önümüzdeki hafta içinde videolu anlatımla eğitim videoları gelecek inşallah, oradan da gayet detaylı bilgiler elde edebilirsiniz, takipte kalın 👍😇
Eğitim videoları eğlenceli ve öğretici olacaktır. Bekliyoruz. :)