Zeliha T. Müdavim Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 655 Tepkime puanı 542 Puanları 93 Yaş 33 20 Şub 2024 #1 Boynu siyahlasti yeni ama gogusune doğru tüyleri diken diken orasida mi dökülüp yeni tüy çıkacak yoksa rahatsız mi
Boynu siyahlasti yeni ama gogusune doğru tüyleri diken diken orasida mi dökülüp yeni tüy çıkacak yoksa rahatsız mi
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 6,799 Tepkime puanı 7,291 Puanları 113 20 Şub 2024 #2 Yavru erkek olma yolunda adımını atmış. Maşallah ben sıkıntı göremedim.
İhsan Z. Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 1,688 Tepkime puanı 2,470 Puanları 113 20 Şub 2024 #3 zelihaaleksandr' Alıntı: Boynu siyahlasti yeni ama gogusune doğru tüyleri diken diken orasida mi dökülüp yeni tüy çıkacak yoksa rahatsız mi Genişletmek için tıkla ... Tabii o tüyler de yenilenecek. Tüy dönemine girmiş B vitamini takviyesi yapabilirsiniz.
zelihaaleksandr' Alıntı: Boynu siyahlasti yeni ama gogusune doğru tüyleri diken diken orasida mi dökülüp yeni tüy çıkacak yoksa rahatsız mi Genişletmek için tıkla ... Tabii o tüyler de yenilenecek. Tüy dönemine girmiş B vitamini takviyesi yapabilirsiniz.
Zeliha T. Müdavim Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 655 Tepkime puanı 542 Puanları 93 Yaş 33 20 Şub 2024 #4 Semiha S.' Alıntı: Yavru erkek olma yolunda adımını atmış. Maşallah ben sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun evet erkek diye almıştık
Semiha S.' Alıntı: Yavru erkek olma yolunda adımını atmış. Maşallah ben sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun evet erkek diye almıştık
Zeliha T. Müdavim Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 655 Tepkime puanı 542 Puanları 93 Yaş 33 20 Şub 2024 #5 Dino' Alıntı: Tabii o tüyler de yenilenecek. Tüy dönemine girmiş B vitamini takviyesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Önerebileceginiz var mi
Dino' Alıntı: Tabii o tüyler de yenilenecek. Tüy dönemine girmiş B vitamini takviyesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Önerebileceginiz var mi
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 6,799 Tepkime puanı 7,291 Puanları 113 20 Şub 2024 #6 zelihaaleksandr' Alıntı: Önerebileceginiz var mi Genişletmek için tıkla ... Röhnfried BT amin forte, gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik mutlaka alın ve kullanın. Mmaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.
zelihaaleksandr' Alıntı: Önerebileceginiz var mi Genişletmek için tıkla ... Röhnfried BT amin forte, gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik mutlaka alın ve kullanın. Mmaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.
İhsan Z. Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 1,688 Tepkime puanı 2,470 Puanları 113 20 Şub 2024 #7 zelihaaleksandr' Alıntı: Önerebileceginiz var mi Genişletmek için tıkla ... Röhnfried bt amin forte öneriyoruz
zelihaaleksandr' Alıntı: Önerebileceginiz var mi Genişletmek için tıkla ... Röhnfried bt amin forte öneriyoruz
Zeliha T. Müdavim Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 655 Tepkime puanı 542 Puanları 93 Yaş 33 20 Şub 2024 #8 Semiha S.' Alıntı: Röhnfried BT amin forte, gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik mutlaka alın ve kullanın. Mmaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun
Semiha S.' Alıntı: Röhnfried BT amin forte, gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik mutlaka alın ve kullanın. Mmaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun
Zeliha T. Müdavim Katılım 26 Kas 2023 Mesajlar 655 Tepkime puanı 542 Puanları 93 Yaş 33 20 Şub 2024 #9 Dino' Alıntı: Röhnfried bt amin forte öneriyoruz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sağolun