• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Albino sultan papağanım hasta

Göktürk

Yeni Üye
Diazyme çalışmayan bir probiyotik. Röhnfried entrobac temin etmenizi tavsiye ederim. Gerwit de alın muktivitamin olarak. Muhtemelen doksisiklin etken maddeli bir antibiyotik ya da baytril vermiştir diye düşünüyorum. Gerwiti antibiyotik koyduğunız suluğa, yarım suluğa 5 damla şeklinde damlatın. Antibiyotiğin vereceği hasarı azaltır. İlaç bitimi.sontası 3 gün entrobac, 1 gün gerwit verelim Kuşun bir videosunu görebilsek iyi olurdu
Cekebilirsem tabiki atarim video,neden fakulte calismayan bi probiyotik verir onu da anlamis degilim ve bize hicbir tavsiyede de bulunmamislardi tedavi icin gittigimizde tam 3 kere goturduk kusumu o yuzden 4.ye gitmedik fakulteye.
Dun gittiğimiz veteriner kontrole gidince sizin gibi tavsiyelerde bulunacak mi cok merak ediyorum 7 gun sonra kontrol

Göktürk

Yeni Üye
Cekebilirsem tabiki atarim video,neden fakulte calismayan bi probiyotik verir onu da anlamis degilim ve bize hicbir tavsiyede de bulunmamislardi tedavi icin gittigimizde tam 3 kere goturduk kusumu o yuzden 4.ye gitmedik fakulteye.
Dun gittiğimiz veteriner kontrole gidince sizin gibi tavsiyelerde bulunacak mi cok merak ediyorum 7 gun sonra kontrol
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim haftaya alirim insaallah

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Diazyme yerli malı bir probiyotik. İlk çıktığında harika bir probiyotikmiş ama şu anki formülü işe yaramıyor. Kuş üretim, bakım işinde, hobisinin içinde olmayan insanlar, bahsettiğimiz takviyeleri bilmezler. Mesela röhnfriedlar Alman malı ürünler. Keza tedavide de genelde büyük baş, küçük baş hayvanlar için üretilmiş antibiyotikleri veriyorlar. Oysa sadece kuşlar için üretilmiş çok güzel Hollanda malı, Alman malı ilaçlar var. Bu tür ilaçlar kuşları sarsmıyor. Ama nereden temin edeceğini bilmeyen insanlar, mecburen ellerinde her daim bulunan antibiyotikleri veriyorlar.