• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alalım tahminleri ))

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bir tahminim var ama kimse bulamazsa en son yapayım hocam oda çıkmazsa daha rezil olmayalım 😅
Ben rezil olcak bişey olduğunu düşünmüyorum. Konu bence çok tecrübe isteyen bir konu. Yavrudan anne baba tahmin ediyoruz sonuçta. Ve yavru çok minik. Bence rezil olmadı kimse. 😊

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Puhahah sallıyor gibisin sanki acilen kutuna dön taha kardeş, besleme ile alakalı değil aslında takip ile alakalı bir olay hala tiyo veriyorum bilmeniz lazım 4 - 5 yıldır turkiye de çok tutulan bir mutasyon aynı zamanda
Ufuk abi kavga da laf sokuyor gibi söyledin :D. Sakin lütfen :D tüyo için herkes adına teşekkürler.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Dur tamam Ufuk yeterli 😅
Son bir kozum kaldı şehmus abi söyleyeceğim günü iple çekiyorum :))
Biz bilemedikçe Ufuk Bey hiddetleniyor resmen ahahha😁
Biraz arge istiyor aslında diyelim kazanan çok şanslı olacak bence çok güzel ebebeynleri :)
Bir tahminim var ama kimse bulamazsa en son yapayım hocam oda çıkmazsa daha rezil olmayalım 😅
Niye rezil olasın kardeş sende kimse bilemez bilmek için kahin yada meneccim olmak lazım sadece dikkat istiyor biraz diyelim :)
Ufuk abi kavga da laf sokuyor gibi söyledin :D. Sakin lütfen :D tüyo için herkes adına teşekkürler.
Puhaha Yok şimal kardeşim okudugun için öyle gelmiş ses ve komik hareketlerimi görmüş yada duymuş olsaydın öyle olmadığını anlamazdın :) ayrıca lutino albinolar kırmızı gözlü oluyorlar , spangle de mutasyon sayılmaz diye düşünüyorum artık daha uçlardan düşün bulursun ben güveniyorum sana :) , sende sağol bir ipucu kadar uzağınızdayım arakadaşlar sakın unutmayın :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ufuk bunların bir tane yavrusunu sana hediye etmeyi düşünüyordum ama sanırım bu düşüncemi biraz daha düşünmem lazım 😅 cevabı verseydin direkt daha iyi olurdu ufukcum

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Ufuk bunların bir tane yavrusunu sana hediye etmeyi düşünüyordum ama sanırım bu düşüncemi biraz daha düşünmem lazım 😅 cevabı verseydin direkt daha iyi olurdu ufukcum
Tövbe ben susmuşsam emmi , görmedim duymadım bilmiyorum, Allahdan Japones cevabı geldi demekki iyi bir ipucu vermemişim abi :) Düşünmen yeter hediye almış kadar oldum sağolasın varolasın şehmus abi :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tövbe ben susmuşsam emmi , görmedim duymadım bilmiyorum, Allahdan Japones cevabı geldi demekki iyi bir ipucu vermemişim abi :) Düşünmen yeter hediye almış kadar oldum sağolasın varolasın şehmus abi :)
Ahaha alemsin valla kardeş.seni yine yeniden yeşil sahalarda görelim inşallah

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Abi sen düz kuş beslemezsin beslesen de bu soruyu sorduğuna göre o şekilde bir kuş degildir bence :)
Tahminim rainbow

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Ahaha alemsin valla kardeş.seni yine yeniden yeşil sahalarda görelim inşallah
Allah'ın izniyle abi inşAllah amin destekleriniz ilgi alakanız sayesinde artik bizde variz kaldığımız yerden devam demeye az kaldı :) Allah utandırmasın inşAllah tez zamanda döneceğim amin

Tuh be lutino cikarsa cok üzülürüm
Şehmus abi büyük denizlerde kardeş .onlar artık mutasyon sayılmaz ona göre bir şey söyleseydin keşke :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Allah'ın izniyle abi inşAllah amin destekleriniz ilgi alakanız sayesinde artik bizde variz kaldığımız yerden devam demeye az kaldı :) Allah utandırmasın inşAllah tez zamanda döneceğim amin

Şehmus abi büyük denizlerde kardeş .onlar artık mutasyon sayılmaz ona göre bir şey söyleseydin keşke :)
Siz varya rahat durmiycaniz anladım en iyisi açıklayayım da kurtulayım 😅