• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alalım tahminleri ))

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar yine bir soruyla karşınızdayım :D Bu şampiyonların anne ve babası mutasyonunu bulana 50 ekran televizyon 😜şaka şaka tabiki bir hediyem olacak hediye sürpriz olsun bakalım☺tek cevap hakkınız var.suresi yeme düşene kadar..hadi bakalım gelsin tahminler.uyeler,mod adayları, editörler,bütün cemaat hepinize serbest iyi düşünün hediyemi kazanın..ronay ve ufuk siz haric😅
IMG_20210118_233514.jpgIMG_20210118_233520.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mutasyonunu ne demek abi kuşun türü mu rengi mi 😁
Merve senden de korkmuyor değilim bulursun valla 😅 mutasyonu işte anla yahu oda size ipucu olsun fazlasını söyler ödülü ben alırım😜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi çok zor geldin 😅 anne ya da babanın birisi mavi renk diyorum diğeri beyazlı mavili tonlarda spangle bence :rolleyes:
Yanlış cevap malesef kardeşim :( ama üzülme konuyu takip et ikinci bir şansın olabilir duruma göre;)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Beni aşar abi daha tüyler bile çıkmamış 😅
İşin esprisi orda zaten kardeşim şimdi bazi uyanıklar cevap için bekliycekler ama kusura bakmasınlar kuşlar yeme düşene kadar başka foto yok :ROFLMAO: bu fotoya göre cevaplar gelsin bakalım

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Var mı arttıran aranan kanı kim bulacak bakalım ,tamam şehmus abi biz sen elma diyene kadar yokuz taki yavrular büyüyene kadar , şansınız bahtınız kısmetiniz açık olsun arkadaşlar :)

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Mutosyanlar hakkında en ufak fikrim yok :D ama gördüğümü söyliyim. Anne veya babalarında sarı renk vardır bence. Birinin kanadına yakın bir yerde sarı remk var. Diğerinin de kafası mavi o yüzden mavi diyorum :D . Özür diliyerek sallamış oluyorum sanırsam ınternetten araştırdım. Sarı olan bence lutino (siyah göz oluyor sanırım.) Mavi dediğime de spalange diyorum.

MERVE

Paylaşımcı
Mutosyanlar hakkında en ufak fikrim yok :D ama gördüğümü söyliyim. Anne veya babalarında sarı renk vardır bence. Birinin kanadına yakın bir yerde sarı remk var. Diğerinin de kafası mavi o yüzden mavi diyorum :D . Özür diliyerek sallamış oluyorum sanırsam ınternetten araştırdım. Sarı olan bence lutino (siyah göz oluyor sanırım.) Mavi dediğime de spalange diyorum.
İkinci seçeneğim olsaydı bende böyle bir tahminde bulunacaktım inşallah doğrudur😋

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Malesef kardeşim yanlış cevap :( ama üzülme ve takip et

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Hocam elimde yavru üretemedim daha hiç. Elimden geçmedi ancak videolardan falan gördüğüm kadarıyla 😅 ama yavrunun bir tanesi belli etmiş kendini yeni farkettim sallıyor da olabilirim 😂
Puhahah sallıyor gibisin sanki acilen kutuna dön taha kardeş, besleme ile alakalı değil aslında takip ile alakalı bir olay hala tiyo veriyorum bilmeniz lazım 4 - 5 yıldır turkiye de çok tutulan bir mutasyon aynı zamanda