• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ağızda koku

aclyx1

Aktif Üye
Merhabalar muhabbet kuşum kusma hareketi gibi biseyler yapıyor sonra agzindakileri geri yiyor ve ağızı kokuyor sadece bunu yaptığı zaman ağızda koku oluyor onun haricinde bir koku vs yok bu nedir neden olur ? Hiçbir sıkıntısı yok yem yemesi neşesi dışkısı da normal hiçbir sorun yok neden sürekli bunu yapiyor ?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kusması salyalı mı? Dışkı fotoğrafı da atar mısınız?

Wresyu

Aktif Üye
Merhabalar muhabbet kuşum kusma hareketi gibi biseyler yapıyor sonra agzindakileri geri yiyor ve ağızı kokuyor sadece bunu yaptığı zaman ağızda koku oluyor onun haricinde bir koku vs yok bu nedir neden olur ? Hiçbir sıkıntısı yok yem yemesi neşesi dışkısı da normal hiçbir sorun yok neden sürekli bunu yapiyor ?
Bu konularda bilgim yok çok bir şey demek istemem ama kur yaparken kusmuş olabilir mi?

erenztrk

Müdavim
Napmam gerekiyor geçmesi için lütfen yardımcı olun 😊Yapmiyodu hiç böyle
Yemek yedikten hemen sonra mı kusuyor yoksa sürekli mi ve minik kuş tüyde mi yem bayat mı ? Kuş kumunuz var mı kafeste ? Entrobac gervit w gibi takviyeler kullanıyor musunuz kullanmıyorsanız kullanın göz bebeklerini kontrol edin normalden küçük mü?
Halsizlik veya başka halleri var mı? Halsizlik veya başka durum yoksa eşi de yoksa almayacaksanız elma yedirin çekirdeksiz rahatlatır

Son düzenleme:

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar, ilk videoda parmağınıza doğru kusuyor. Bu @erenztrk arkadaşımızın dediği gibi kurlaşma kusması. Sadece Nesnelere, tellere, suluğa vs doğru kusuyorsa. Ama normal zamanda, önünde hiçbir şey yokken kusuyorsa o zaman durum farklı. Kokudan bahsetmişsiniz yalnız. Entrobac probiyotik ile gerwit multivitamininiz mutkaka olsun. Bir de grit kum mutlaka olmalı kafeste. 2 gün entrobac verelim

aclyx1

Aktif Üye
Yemek yedikten hemen sonra mı kusuyor yoksa sürekli mi ve minik kuş tüyde mi yem bayat mı ? Kuş kumunuz var mı kafeste ? Entrobac gervit w gibi takviyeler kullanıyor musunuz kullanmıyorsanız kullanın göz bebeklerini kontrol edin normalden küçük mü?
Halsizlik veya başka halleri var mı? Halsizlik veya başka durum yoksa eşi de yoksa almayacaksanız elma yedirin çekirdeksiz rahatlatır
Hayır yem bayat değil sürekli kullandığım yem başka bi yem aldim ondan sonra oldu bu zaten sonra devamlı kullandığıma geçtim başka bi yem almamin sebebide sehir dışına cikmam orda ayni yemden bulamadim. Malesef kum yok hayır gerwit vvs gibi takviye kullanmadim bir b vitamini var haftada 1 yumurta ve yeşillik veriyorum. Hayır hiçbir haksızlık gibi şeyi yok gayet keyfi yerinde sadece bu şekilde yapmasi canımı sıkıyor. Göz bebekleri normal bi değişiklik goremedim her zaman incelerim de. Eşi yok hayır almalimiyim ?

aclyx1

Aktif Üye
Merhabalar, ilk videoda parmağınıza doğru kusuyor. Bu @erenztrk arkadaşımızın dediği gibi kurlaşma kusması. Sadece Nesnelere, tellere, suluğa vs doğru kusuyorsa. Ama normal zamanda, önünde hiçbir şey yokken kusuyorsa o zaman durum farklı. Kokudan bahsetmişsiniz yalnız. Entrobac probiyotik ile gerwit multivitamininiz mutkaka olsun. Bir de grit kum mutlaka olmalı kafeste. 2 gün entrobac verelim
Evet kafes telllerine haliya koltuga ne varsa bu sekilde yapıyor cikan yemleri yiyor ve daha sonra agizda koku oluyor. Tamamdır kum ve entrobac gerwiti aliyorum simdi. Mutltivitaminden sonra 2.gunmu entrobac veriyim o kismi anlamadim 😊

aclyx1

Aktif Üye
Bu arada bana sizlerinde kullandığı memnun kaldığı kum onerirmisiniz teşekkürler

aclyx1

Aktif Üye
Kum olarak bunu önerirmisiniz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Birde bu kumu kafes altinami koyucaz nasıl kullaniliyor 😊
Röhnfried gerwit, röhnfriex entrobac ve versele laga grit kum öneririm. Bildiğimiz bir yer olduğu için hepsini mamaist den alabilirsiniz. Grit kum devamlı bir mamalıkta ya da parmak sulukta, kafeste kalsın.
Aşağıdaki katkıları, şişe suya (arıtma, çeşme suyu olmasın), gönlük, taze hazırlayarak verelim;
> Gerwit (multivitamin): yarım suluğa 5 damla, pazartesi
> Enterobac (probiyotik) : yarım suluğa mercimek tanesi kadar, çarşamba
> Bt amin (b vitamini+aminoasit): yarım suluğa 8 damla, cuma
Ara günlerde de sade şişe suyu verelim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Röhnfried gerwit, röhnfriex entrobac ve versele laga grit kum öneririm. Bildiğimiz bir yer olduğu için hepsini mamaist den alabilirsiniz. Grit kum devamlı bir mamalıkta ya da parmak sulukta, kafeste kalsın.
Aşağıdaki katkıları, şişe suya (arıtma, çeşme suyu olmasın), gönlük, taze hazırlayarak verelim;
Duygu hanım gerwit in içinde b vitamini var diye biliyorum. Tüy donemi hariç gervit ve entrobac yeterli olmaz mı acaba. Yoksa rutin pazartesi gervit çarşamba entrobac cuma BT min mi 😊

aclyx1

Aktif Üye
Dediğiniz mamaist den şimdi aldım ürünleri doğru dimi ?