Merhabalar. Şubatta 50 günlük iken aldığım kuş, ötüyor ve uçuyordu ama kız kuş yinede korkaktı. Ancak nisan ayı itibariyle uçamamaya başladı. Veterinere ve hayvan hastanesine götürdük doğdu düzgün ilgilenmediler, gidin yeni kuş alın dediler kısaca. Dış parazit testi yapıldı birşey çıkmadı. Aşırı kaşınıyordu bu sürede ve de o kadar çok tüy döktü ki kanatları bile tek tek düşmeye başladı, hatta kuyruk da 2 tanecik kaldı. Avisol-A, Beforvel, Mintiverm gibi ilaçlar koyduk suyuna ama doğru düzgün su içtiğini görmüyoruz (( Dermabit sprey sıkıp kafese, kuşu arada yıkıyoruz. (kendi istemiyor yıkanmayı ve korkuyor.)
Biricik güneş bizim için çok kıymetli. Elimize bile gelmiyor konmuyor artık, hep kafesinde duruyor. bir tek dal darı görünce heyecanlı, birde yemi bitince ötüyor. Arada muabbet kuşu sesi açıyorum, karşılık veriyor. Dışkıda problem yok sulu değil. Ayakları biraz sıcak geldi bugunlerde, ateş de olabilir mi? Polyomavirüsten şupheleniyoruz aslında. Tüyleri kabarık kabarık yani tüftik tiftik oldu, kuçuk kuçuk dökülüyor sürekli. Ne yapabiliriz acil yardım edersenizz çok seviniriz.
Not: 30 saniyelik video çekmiştim ama onu yükleyemedim.
Lütfen acil yardım edin.Ekli dosyayı görüntüle 546Ekli dosyayı görüntüle 546
Biricik güneş bizim için çok kıymetli. Elimize bile gelmiyor konmuyor artık, hep kafesinde duruyor. bir tek dal darı görünce heyecanlı, birde yemi bitince ötüyor. Arada muabbet kuşu sesi açıyorum, karşılık veriyor. Dışkıda problem yok sulu değil. Ayakları biraz sıcak geldi bugunlerde, ateş de olabilir mi? Polyomavirüsten şupheleniyoruz aslında. Tüyleri kabarık kabarık yani tüftik tiftik oldu, kuçuk kuçuk dökülüyor sürekli. Ne yapabiliriz acil yardım edersenizz çok seviniriz.
Not: 30 saniyelik video çekmiştim ama onu yükleyemedim.
Lütfen acil yardım edin.Ekli dosyayı görüntüle 546Ekli dosyayı görüntüle 546
Son düzenleme: