• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Acil

Sare güvendik

Yeni Üye
Baytrili bayramdan önce kullandık yukarda listedeki damlalarla birlikte ama faydası olmadı . Bu toz ilacı doz olarak nasıl kullanmalıyız peki ? Bize 0,5 ml suya çaykaşığı ucuyla alın karıştırıp verin dedi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Videoyu bende yükleyemedim yem yiyor darı fln tabiki eskisi kdr değil . kusma yok antibiyotik olarak baytril vermişti doktor . İshali var halsiz ve sesi çıkmıyor kısık boğuk çıkıyor . İkibuçuk aydır böyle . Şimdi doktorun verdiği bu ilaçı tek kullanmak ağır gelmez mi doz için de çok emin olamadım
Mümkünse ben çocuğun tünekte yandan bir dakikalık videosunu görebilir miyim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Baytrili bayramdan önce kullandık yukarda listedeki damlalarla birlikte ama faydası olmadı . Bu toz ilacı doz olarak nasıl kullanmalıyız peki ? Bize 0,5 ml suya çaykaşığı ucuyla alın karıştırıp verin dedi
0,5 ml yaklaşık 10 damla suya çay kaşığı ucuyla demiş. Burda bir hata var bence. Dozaj çok çok yüksek olur. 50 ml yani yarım suluğa çay kaşığı ucuyladır büyük ihtimalle.

Sare güvendik

Yeni Üye
Baytril ı kullandınız mı. Diğer antibiyotik için tek kullanmak ağır gelmez mi derken orayı anlayamadım. Antibiyotikler genelde tek kullanılır. Sonrası vitamin ve probiyotik takviyesi yapılır. Elinizdeki son antibiyotik kuşta olası bakteri varsa bunların çoğalmasını engeller. Ya deneme yanılma yapacaksınız yada dışkı analizi yapan bir yer bulup teşhise göre ilerleyeceksiniz.
0,5 ml yaklaşık 10 damla suya çay kaşığı ucuyla demiş. Burda bir hata
0,5 ml yaklaşık 10 damla suya çay kaşığı ucuyla demiş. Burda bir hata var bence. Dozaj çok çok yüksek olur. 50 ml yani yarım suluğa çay kaşığı ucuyladır büyük ihtimalle.

Bu kâğıdı katladı bu kdr toz koyacaksınız dedi. Şırıngaya elimle tuttuğum kadar su ile karıştırın dedi Bana da çok fazla geldi . Videoyu atmayı deneyeceğim . Taze olmalı hemen içirin sulukta beklemesin dedi . Cidden artık hangi hekime güveneceğiz bilmiyorum

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Genelde yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığı ucuyla eklenir. Dediğinizi bilemedim.

Üst Alt