Taha şahin
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
-
Burunda beyazlık
Yamuk ayak
Beyaz toz
Açılmayan göz
Merhaba yavru sultan papağanım var kendisi 16 günlük öncelikle bir gözü karışık yemlerdeki siyah tohum kadar açık biri ise çok hafif açık ve kuşun burun delikleri içi beyaz (araştırdım sümük diyor ama bilmiyorum) sağ burun deliğinin dışındada küçük bir kalıntı vardı nefes verirken dışarı çıkıyordu ve kuşu siyah eldivenle elime aldım beyaz toz geldi elime follukda tozluydu taban malzemesi olarak mısır granülğ ve siyah çam talaşı kullanıyorum yavrunun bütün sorunları için çözüm verir misiniz lütfen? Ve sanki ayak parmakları yamuk biraz ilk günlerinde resmen ters dönmüştü kendisi düzelir diye düşündüm şu an aşırı yamuk olmasada yine yamukluk var ters değil ama bir de yuvalık + kafesin yarısını 2 kat örtüyle örtüyorum ve kuş sanki ağlıyor gibi bir ses çıkarıyor ince acaba acı mı çekiyor? Bir de kuşların sadece kullandığı 2 takviye var ikiside multivitamin dişi sultan yavruladığı için Google da falan vermeyi bırakmamı söylüyolardı bıraktım bende ve fotoğrafta da gördüğünüz üzere dışkısı beyaz ve "bir yavruya göre (?)" büyük yetersiz besleniyor dur diye anneyle babaya dal darı veriyorum son zamanlarda
Kafes düzeni: kafesde 4 dal var ortada kare oluşcak şekilde
2 yemlik var
Mineral taşı
Gaga taşı (yeni aldım fazla kullanmıyorlar)
Kalamar kemiği (kalamar kemiği ön tarafını yemiyorlar ve dişi baya tüketiyor)
Bir adet suluk
Lütfen kafes düzenine dair önerileriniz varsa bana söyleyin ve kesin kullan dediğiniz vitamin veya takviye tarzı veya yine taş olur o tarz şeyleride söyler misiniz teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 75010
Kafes düzeni: kafesde 4 dal var ortada kare oluşcak şekilde
2 yemlik var
Mineral taşı
Gaga taşı (yeni aldım fazla kullanmıyorlar)
Kalamar kemiği (kalamar kemiği ön tarafını yemiyorlar ve dişi baya tüketiyor)
Bir adet suluk
Lütfen kafes düzenine dair önerileriniz varsa bana söyleyin ve kesin kullan dediğiniz vitamin veya takviye tarzı veya yine taş olur o tarz şeyleride söyler misiniz teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 75010