• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım eder misiniz

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Yemesinde bir problem görmedim kabuk kiriyorsa iyi tabiki

Twetty37

Yeni Üye
Yok baya kırdı durmadan sonra gözlerini kapatıyor olduğu yerde

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Dışkısını kontrol ettiniz mi tekrardan

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sultanların geninde var galiba çekirdek harici hiç bir yeme dokunmamak 🤦 bu arada bir şey soracağım kuşunuz gününü genelde tunekte mi yoksa kafes köşesinde (yerde ) mi geçiriyor

Twetty37

Yeni Üye
Sultanların geninde var galiba çekirdek harici hiç bir yeme dokunmamak 🤦 bu arada bir şey soracağım kuşunuz gününü genelde tunekte mi yoksa kafes köşesinde (yerde ) mi geçiriyor
Çok dikkat etmedim aslında değişiyor bazen yerde bi bakmışım tünekte oynayınca kafese tırmanıyor

Twetty37

Yeni Üye
Çok dikkat etmedim aslında değişiyor bazen yerde bi bakmışım tünekte oynayınca kafese tırmanıyor
Bu arada 2 saattir dikkat ediyorum maşallahı var yem kırmayı baya yaptı bide kuma daha yeni aldım koyduğumdan beri dokunmadı yemezse nasıl çözüm bulabilirim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu arada ızgara üstüne örtü sermissiniz sanırım onu kaldırın bence çünkü oraya dışkılarıni da yaptığı için ister istemez üstüne basmasıyla da ilerleyen surecte ayağında mantar olusabilir

Twetty37

Yeni Üye
Bu arada ızgara üstüne örtü sermissiniz sanırım onu kaldırın bence çünkü oraya dışkılarıni da yaptığı için ister istemez üstüne basmasıyla da ilerleyen surecte ayağında mantar olusabilir
Öyle mi annem ayakları tele basıpta üşümesin diye sermiş teşekkür ederim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Denemekten bir zarar gelmez ben de grit kumla papaganlarin yemlerine ve mamalarini yaparken karıştırıyorum

Twetty37

Yeni Üye
Denemekten bir zarar gelmez ben de grit kumla papaganlarin yemlerine ve mamalarini yaparken karıştırıyorum
Çok fazla sordum ama kusura bakmayın şimdi elimdeki papağan yavru mama dediniz ya bu yavru yeminden başka neyle besleyebilirim 🥕 astım kafesine yüzüne bakmıyor elimle denedim sırtını dönüyor

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sizin kuşta biraz ishal olduğu için yumurta mamasını oneremiyorum bu sefer midesini bozabilir evinizde ceviz varsa 1 tane kafesten vermeye çalışın bakalım yemek isteyecek mi

Twetty37

Yeni Üye
Sizin kuşta biraz ishal olduğu için yumurta mamasını oneremiyorum bu sefer midesini bozabilir evinizde ceviz varsa 1 tane kafesten vermeye çalışın bakalım yemek isteyecek mi
Büyük mü koyayım yemin içine toz haline mi elimden yemiyor çünkü

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Büyük mü koyayım yemin içine toz haline mi elimden yemiyor çünkü
Toz halinde koymaniza gerek yok aslında gagaları sağlam olduğu için her türlü yerler. Benim oğlan da elden yemiyordu şimdi elden yiyor aslında sabır istiyor elden biseyler yedirmek kuşlara 🙂 yemliği kafes altındaysa bı kaç küçük parçaya ayırıp koyabilirsiniz köşesine

Twetty37

Yeni Üye
Toz halinde koymaniza gerek yok aslında gagaları sağlam olduğu için her türlü yerler. Benim oğlan da elden yemiyordu şimdi elden yiyor aslında sabır istiyor elden biseyler yedirmek kuşlara 🙂 yemliği kafes altındaysa bı kaç küçük parçaya ayırıp koyabilirsiniz köşesine
Anldm şuan da yeni olduğu için direk ısırmaya kalkıyor malesef😔😞 yarın deneyeceğim inşallah yer

Üst Alt