• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Acil Sultan papağanı Cam Çarptı Denge kaybı yürüyememe

Paşa01

Aktif Üye
Bu acının tarifi yok az değil 10 yıl. Nasıl olacak bilmiyorum
10 yıl ne güzel bakmışsınız allah razı olsun. Bu şekilde yaşamak onun için çok acı verici olacaktı belki. Düşünsenize biz insanoğlununbile bir sonu ve belirlenmiş ömrü var. Bizim guzularımıxında belli bir ömrü var. Takdiri ilahi. Ayrıca bizler sağlıklı iken bir felç geçirip yatağa mahkum olsak ne yaparız? Adı yaşamaksa durumunda oluruz. Biraz zaman verin kendinize belki bir tame daha can sahiplenirsiniz? Pet shoplarda zavallı kuşlarınız zor şartlar altındalar belki bir canı kurtarırsınız. Zaman herşeyin ilacı. Sabırlar diliyorumsize. Üzülmeyin lütfen

Oscarkuş

Yeni Üye
Kesinlikle öle, bir şekilde bir sebeple bir gün ayrılıyorlar aramızdan, keşke çok daha uzun yıllar beraber olabilseydik, biz sadece 2 yıl beraber olabildik

çiko24

Yeni Üye
10 yıl ne güzel bakmışsınız allah razı olsun. Bu şekilde yaşamak onun için çok acı verici olacaktı belki. Düşünsenize biz insanoğlununbile bir sonu ve belirlenmiş ömrü var. Bizim guzularımıxında belli bir ömrü var. Takdiri ilahi. Ayrıca bizler sağlıklı iken bir felç geçirip yatağa mahkum olsak ne yaparız? Adı yaşamaksa durumunda oluruz. Biraz zaman verin kendinize belki bir tame daha can sahiplenirsiniz? Pet shoplarda zavallı kuşlarınız zor şartlar altındalar belki bir canı kurtarırsınız. Zaman herşeyin ilacı. Sabırlar diliyorumsize. Üzülmeyin lütfen
1 tane de muhabbet kuşumuz var. Haricinde bir daha bakacağımı sanmıyorum, ailece çok duygusal insanlarız kaldıramıyoruz, dayanamıyoruz. Keşke diyorum sahipleriyle birlikte ölseler bu canlılar da acılarını görmesek. Ama Takdiri ilahi. Allahım bizlere sabır versin

Üst Alt