• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! acil bakabilir misiniz sultan papağanıı

esmanuryigitt

Yeni Üye
sultan papağanım erkek 3 yaşında bi hastalığı yoktu bu zamana kadar ama videodaki gibi hareketleri yapmaya başladı bugün sebebi ne kaşıntısı mı var yoksa kusmaya mı çalışıyor anlamadım ilk defa başıma geldi yardımcı olabilir misiniz lütfen@asdasasqwr on Instagram

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kafesinde grit kum mevcut mu? Sadece kusma refleksi mi yapıyor yoksa kustuğu oluyor mu? Beslenme düzeni nedir?

esmanuryigitt

Yeni Üye
kusmadı sanırım tüm gün işteydim eve gelince farkettim kafesinde yem dışında bir şey yok başka bişeyle besleyemiyorum ama geldiğimden beri kusmadı sadece bu hareketleri yapıyor

esmanuryigitt

Yeni Üye
Kusmukta yem parçaları varmıydı acaba ayrıca kafesine kalamar kemiği ve grit kum takmalısınız kuşunuzun sağlığı açısından
yem parçaları yoktu kusmukta iki kez kustu vete götürdüm en sonunda vitamin antibiyotik vs verdi sindirimle ilgili problemi olduğunu söyledi artı olarak kum ve kalamar kemiği alıcam teşekkür ederimm :))

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
yem parçaları yoktu kusmukta iki kez kustu vete götürdüm en sonunda vitamin antibiyotik vs verdi sindirimle ilgili problemi olduğunu söyledi artı olarak kum ve kalamar kemiği alıcam teşekkür ederimm :))
@Demet bükay kum kristal olmasın grit kum olsun kömür de alın ve muz yedirin kuşa acil.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Teşhis nedir, veteriner neye göre antibiyotik verdi?
Enfeksiyon durumlarında antibiyotik verilir
Herhangi birşey dokunmuş olabilir, kusmak buna işaret eder,
Avicare mi verdi?
Sindirim problemlerinde probiyotik verilmelidir hazımsızlık için grit kum olmalıdır kafeste
Antibiyotik bağışıklık sistemini zayıflatır, sağlıklı kuş hasta olur, bağırsak florasını bozar iyi bakteriyi de söküp atar, ishal olur bağışıklık iyce düşer😔😔
Umarım baytril vermemiştir
Lütfen paylaşır mısınız