• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

acil muhabbet kuşumda karaciger büyümesi var

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum ama görünce kendimi de tutamıyorum önerilen hekimlerden biriyle görüşün öncesinde yazdıklarımı isteyin @Burçak A. arkadaşımız da bizimle hem fikir bakın bana 2 sene önce zehirlenmeden 9 adet ilaç yazmıştı kursak yıkanıp hafif bir antibiyotikle atlatacağımız bir şeydi bizim çocuğun ne karaciğeri kaldı ne akciğeri ne mantarı ne dışkısı ne mikrobu o zamanlar tabi kaybetme korkusu ve bilgisiz oluşumdan 3 hafta kullandım ilaçları neredeyse kaybediyordum Fiko yu ilaçları yüzünden geldiği hali görseydiniz çok şükür ilaçları kesince ve başka uzman bulunca nedense iyileşti çocuk ve herşeyine bakıldı söylenen hiç birşey çıkmadı akciğerden için bana da aynısını söylemişti sonucu istedim veremedi çünkü öyle bir şey yoktu :D Yine tekrar ediyorum başka uzman hekim söylesin dediklerini eyvallah ama buna asla inanmam.
Söyleyecek çok şeyim var aslında benim de ama susuyorum..Gerçekten bir uzman değilim tamam okuyorum daha ama az buçuk artık aşinayız hepimiz yani bu kadar hasta olan yavru böyle olmaz zaten hasta değilse de şu kadar ilaçla hasta olur kaç gram hayvan benim kuşum kursak mantarı atlattı mikostatin tek başına yordu ki muhabbetin iki katı hemen hemen gram olarak. Yani ben de başka uzmana inanırım ama maalesef Burak bey'e inanamam..

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Söyleyecek çok şeyim var aslında benim de ama susuyorum..Gerçekten bir uzman değilim tamam okuyorum daha ama az buçuk artık aşinayız hepimiz yani bu kadar hasta olan yavru böyle olmaz zaten hasta değilse de şu kadar ilaçla hasta olur kaç gram hayvan benim kuşum kursak mantarı atlattı mikostatin tek başına yordu ki muhabbetin iki katı hemen hemen gram olarak. Yani ben de başka uzmana inanırım ama maalesef Burak bey'e inanamam..
Maalesef.... neyse yazmıycam bir şey anladın sen🙄

zsudeh

Yeni Üye
kesinlikle..zaten kuşum 29 gr. yani bir de evet karaciger büyümesi var röntgende görünüyor ama nasıl desem yemesinde vs problem olmadığı için benim aklıma dahi gelmemişti

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
kesinlikle..zaten kuşum 29 gr. yani bir de evet karaciger büyümesi var röntgende görünüyor ama nasıl desem yemesinde vs problem olmadığı için benim aklıma dahi gelmemişti
Kursak mantarının net belirtileri vardır kuş ya kusar gibi yapar ya da salyalı kusar ve kuş kokar.. Öyle bir hastalıktır o nedenle emin olun karaciğer, mineral eksikliği çıkacaktır yavrunuzda ve Allah'ın izniyle diyetle ve takviyelerle toparlayacaktır 😊🌸🥰

zsudeh

Yeni Üye
Kursak mantarının net belirtileri vardır kuş ya kusar gibi yapar ya da salyalı kusar ve kuş kokar.. Öyle bir hastalıktır o nedenle emin olun karaciğer, mineral eksikliği çıkacaktır yavrunuzda ve Allah'ın izniyle diyetle ve takviyelerle toparlayacaktır 😊🌸🥰
inşallah burçak hanım teşekkür ederim yardımlarınız için, içim biraz olsun rahatladı🙏🏻🙏🏻

sedayilmaz

Yeni Üye
Umarım kuşunuz sağlığına kavuşmuştur. Benim kuşum da aynı hekimden benzer teşhisi aldı, mantar için götürmüştüm ama karaciğer büyümesi de olduğu tespit edildi. İlaç ve takviyeler de sizinkiyle hemen hemen aynı. Forumdaki yorumları okuyunca çok endişe duydum, henüz 2.gündeyiz tedavide. Sizin kuşunuz iyileşti mi? Cevabınız benim için çok önemli.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kimyasallardan uzaklaşıp lütfen doğal çözümlere yöneliniz. Deve dikeni tohumu, zeolit tozu ve diyet yem ile süreci doğal bir şekilde atlatabilirsiniz. B vitamini karaciğere olumlu etki yaratır düzenli kullanınız.