• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

acil muhabbet kuşumda karaciger büyümesi var

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun ağız açıp kusma problemi yoksa, ağzında koku yoksa mantar değildir, akciğer problemi olan kuş nefes alamaz ağzını açar kapatır uçuştan sonra çabuk yorulur. Yemesi içmesi nasıl

zsudeh

Yeni Üye
Kuşunuzun ağız açıp kusma problemi yoksa, ağzında koku yoksa mantar değildir, akciğer problemi olan kuş nefes alamaz ağzını açar kapatır uçuştan sonra çabuk yorulur. Yemesi içmesi nasıl
kusma problemi yok, ağzını öyle acıp kapamıyo da, yemesi icmesinde de problem yok, şu an hala iştahlı yiyor.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
sadece fotoğrsf ekleyebiliyorum
Streamble.com üzerinden atabilirsiniz videoyu 🙏 Uçtuktan sonra kuyrukta sekme veya normalde de ağzını açıp kapayıp kuyruk aşağı yukarı hareket ettiriyor mu

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Karaciğerinde Yağlanma Var Evet Evladinizin Röntgende Belli Oluyor. Ayagi Icin Yorum Yapamiyorum.İzmirde Mavişehir Veteriner Kliniği Kutlu Bey,Hekim Veteriner Kliniği ve Aslı Hocamın Memnun Kaldığı Petyum Veteriner Kliniği.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Karaciğerinde Yağlanma Var Evet Evladinizin Röntgende Belli Oluyor. Ayagi Icin Yorum Yapamiyorum.İzmirde Mavişehir Veteriner Kliniği Kutlu Bey,Hekim Veteriner Kliniği ve Aslı Hocamın Memnun Kaldığı Petyum Veteriner Kliniği.
Karaciğerde büyüme var evet ama akciğerde ve mantar problemi biraz tuhaf geldi bana ve zannetmiyorum.. Garip teşhisler bu beyefendinin..

zsudeh

Yeni Üye
Streamble.com üzerinden atabilirsiniz videoyu 🙏 Uçtuktan sonra kuyrukta sekme veya normalde de ağzını açıp kapayıp kuyruk aşağı yukarı hareket ettiriyor mu
normalde ağzını açıp kapamıyor, kuyruğu bazen sabit dururken aşağı yukarı hafif hareket ediyor ama bazen kuyrugunu cok aşağıda tutuyor. bir de geceleri normqlde cok rahat uyurdu, etrafını kapatıyoruz önü acık alıyor, ama 2 gündür sürekli bi sekilde geceleri tüylerini kabartıp titretip duruyor, mncesinde yapmazdı hic. (videoyu diğer mesajınıza yükleyeceğim)

zsudeh

Yeni Üye
teşekkür ediyorum iletişime geçeceğim veterinerlerle

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
normalde ağzını açıp kapamıyor, kuyruğu bazen sabit dururken aşağı yukarı hafif hareket ediyor ama bazen kuyrugunu cok aşağıda tutuyor. bir de geceleri normqlde cok rahat uyurdu, etrafını kapatıyoruz önü acık alıyor, ama 2 gündür sürekli bi sekilde geceleri tüylerini kabartıp titretip duruyor, mncesinde yapmazdı hic. (videoyu diğer mesajınıza yükleyeceğim)
Bu tüylerini kabartma ilaçlardan sonra mı oldu

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Rica Ederim. Bence Şuan İçin Bu İlaçları Kullanmayın. Size Benim Dost Tavsiyem. İlaçların Yan Etkileri Çok Fazla Olabiliyor. Eğer Yavrunuzdaki Belirtiler Yeni Oluşmaya Başladıysa İlaçları Kullanmayın. Yeniden Muayene Ettirin.

zsudeh

Yeni Üye
sabah güncel videosunu da cekip paylasırım tekrar bunlar 1-2 gün öncesi

zsudeh

Yeni Üye
Rica Ederim. Bence Şuan İçin Bu İlaçları Kullanmayın. Size Benim Dost Tavsiyem. İlaçların Yan Etkileri Çok Fazla Olabiliyor. Eğer Yavrunuzdaki Belirtiler Yeni Oluşmaya Başladıysa İlaçları Kullanmayın. Yeniden Muayene Ettirin.
ben de devam etmemeyi düşünüyorum, en azından diğer veterinerlerle görüşene kadar sadece yem yeşillik ve sebzelerle devam edeceğim, tekrardan cok sağ olun🙏🏻🙏🏻

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
sabah güncel videosunu da cekip paylasırım tekrar bunlar 1-2 gün öncesi
Maşallah pek de tatlı yavrunuz 🥰 Ben akciğerde problem olduğunu düşünmüyorum ama yine de Ezgi arkadaşımın önerdiği hekimlere fikir danışın özellikle de mantar olduğunu hele hiç zannetmiyorum..
kafesinde boş dururken kendini kabartmış şekilde duruyodu ama bu kendini kabartıp titretme ilaclardan sonra olmaya başladı
Mikostatin ağırdır, antibiyotik eklenmesiyle daha da karaciğere yük biner. İlaçları bu süreçte vermeyin lütfen yazık bu yavruya diğer uzmanların görüşünü alın 🙏

zsudeh

Yeni Üye
Maşallah pek de tatlı yavrunuz 🥰 Ben akciğerde problem olduğunu düşünmüyorum ama yine de Ezgi arkadaşımın önerdiği hekimlere fikir danışın özellikle de mantar olduğunu hele hiç zannetmiyorum..

Mikostatin ağırdır, antibiyotik eklenmesiyle daha da karaciğere yük biner. İlaçları bu süreçte vermeyin lütfen yazık bu yavruya diğer uzmanların görüşünü alın 🙏
akciger icin kesin bir sey söylemedi fakat bir sıvı aldıgını lab’e gmndereceklerini ve sonuc cıktıgında ona göre ilacların degiseceğinden bahsetti ayrıyetten. ve haklısınız bence de cok fazla ilac alıyor. çok teşekkür ediyorum yardımlarınız icin, diğer veterinerlerle mutlaka görüseceğim ona göre ilerleyeceğim🙏🏻🙏🏻

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
akciger icin kesin bir sey söylemedi fakat bir sıvı aldıgını lab’e gmndereceklerini ve sonuc cıktıgında ona göre ilacların degiseceğinden bahsetti ayrıyetten. ve haklısınız bence de cok fazla ilac alıyor. çok teşekkür ediyorum yardımlarınız icin, diğer veterinerlerle mutlaka görüseceğim ona göre ilerleyeceğim🙏🏻🙏🏻
Her zaman sorabilirsiniz hatta bizlere de diğer uzmanların teşhislerini de paylaşırsanız sevinirim, merak ederiz mavişi 🥰🌸

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
kafesinde boş dururken kendini kabartmış şekilde duruyodu ama bu kendini kabartıp titretme ilaclardan sonra olmaya başladı
Konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum ama görünce kendimi de tutamıyorum önerilen hekimlerden biriyle görüşün öncesinde yazdıklarımı isteyin @Burçak A. arkadaşımız da bizimle hem fikir bakın bana 2 sene önce zehirlenmeden 9 adet ilaç yazmıştı kursak yıkanıp hafif bir antibiyotikle atlatacağımız bir şeydi bizim çocuğun ne karaciğeri kaldı ne akciğeri ne mantarı ne dışkısı ne mikrobu o zamanlar tabi kaybetme korkusu ve bilgisiz oluşumdan 3 hafta kullandım ilaçları neredeyse kaybediyordum Fiko yu ilaçları yüzünden geldiği hali görseydiniz çok şükür ilaçları kesince ve başka uzman bulunca nedense iyileşti çocuk ve herşeyine bakıldı söylenen hiç birşey çıkmadı akciğerden için bana da aynısını söylemişti sonucu istedim veremedi çünkü öyle bir şey yoktu :D Yine tekrar ediyorum başka uzman hekim söylesin dediklerini eyvallah ama buna asla inanmam.

zsudeh

Yeni Üye
Konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum ama görünce kendimi de tutamıyorum önerilen hekimlerden biriyle görüşün öncesinde yazdıklarımı isteyin @Burçak A. arkadaşımız da bizimle hem fikir bakın bana 2 sene önce zehirlenmeden 9 adet ilaç yazmıştı kursak yıkanıp hafif bir antibiyotikle atlatacağımız bir şeydi bizim çocuğun ne karaciğeri kaldı ne akciğeri ne mantarı ne dışkısı ne mikrobu o zamanlar tabi kaybetme korkusu ve bilgisiz oluşumdan 3 hafta kullandım ilaçları neredeyse kaybediyordum Fiko yu çok şükür akciğerden için bana da aynısını söylemişti sonucu istedim veremedi çünkü öyle bir şey yoktu :D Yine tekrar ediyorum başka uzman hekim söylesin dediklerini eyvallah ama buna asla inanmam.
kesinlikle haklısınız, bizim tedaviye başlayalı 3 gün oldu ama ben de internetten araştırıp buradaki yorumları görünce soramadan edemedim çünkü içim hiç rahat etmedi, dediğim gibi ben asıl ayak probleminden götürdüğüm için de böyle bi tedaviyle dönünce hic memnun olamadım, mutlaka diğer uzmanlarla görüşüp ona göre tedaviye devam edeceğim

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
kesinlikle haklısınız, bizim tedaviye başlayalı 3 gün oldu ama ben de internetten araştırıp buradaki yorumları görünce soramadan edemedim çünkü içim hiç rahat etmedi, dediğim gibi ben asıl ayak probleminden götürdüğüm için de böyle bi tedaviyle dönünce hic memnun olamadım, mutlaka diğer uzmanlarla görüşüp ona göre tedaviye devam edeceğim
Bazen içimizde ki sesi dinlemek gerek iyi yapmışsınız tekrardan çok geçmiş olsun inşallah iyi ellerde tez vakitte bulur şifasını gelişmeleri bekliyoruz 🙏