M Mericoin Yeni Üye Katılım 3 Kas 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 5 Haz 2024 #1 Kuşumdan farklı ses gelmeye başladı ve istemsiz kanat ve ayak hareketi var neyi var anlamadım acil yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum
Kuşumdan farklı ses gelmeye başladı ve istemsiz kanat ve ayak hareketi var neyi var anlamadım acil yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum
Sümeyya Aktif Üye Katılım 13 Mar 2023 Mesajlar 146 Tepkime puanı 76 Puanları 28 5 Haz 2024 #2 Kuşunuzun durumu nedir
Mustafa27 Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,625 Tepkime puanı 2,620 Puanları 113 Yaş 20 5 Haz 2024 #3 Mericoin' Alıntı: Kuşumdan farklı ses gelmeye başladı ve istemsiz kanat ve ayak hareketi var neyi var anlamadım acil yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun video yükleyebilir misiniz video için adımlar; Ekli dosyayı görüntüle 65102
Mericoin' Alıntı: Kuşumdan farklı ses gelmeye başladı ve istemsiz kanat ve ayak hareketi var neyi var anlamadım acil yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun video yükleyebilir misiniz video için adımlar; Ekli dosyayı görüntüle 65102
M Mericoin Yeni Üye Katılım 3 Kas 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 5 Haz 2024 #4 Sümeyya' Alıntı: Kuşunuzun durumu nedir Genişletmek için tıkla ... Şuan geceki halinden eser yok ama yine de çok tedirgin oldum
Sümeyya' Alıntı: Kuşunuzun durumu nedir Genişletmek için tıkla ... Şuan geceki halinden eser yok ama yine de çok tedirgin oldum
M Mericoin Yeni Üye Katılım 3 Kas 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 5 Haz 2024 #5 Sümeyya' Alıntı: Kuşunuzun durumu nedir Genişletmek için tıkla ... Şuan geceki halinden eser yok ama yine de çok tedir Mustafa27' Alıntı: Geçmiş olsun video yükleyebilir misiniz video için adımlar; Ekli dosyayı görüntüle 65102 Genişletmek için tıkla ... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Watch unnamed | Streamable oldu sanırım
Sümeyya' Alıntı: Kuşunuzun durumu nedir Genişletmek için tıkla ... Şuan geceki halinden eser yok ama yine de çok tedir Mustafa27' Alıntı: Geçmiş olsun video yükleyebilir misiniz video için adımlar; Ekli dosyayı görüntüle 65102 Genişletmek için tıkla ... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Watch unnamed | Streamable oldu sanırım
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,470 Tepkime puanı 8,230 Puanları 113 5 Haz 2024 #6 merhaba çekindigi veya tedirgin oldugu birşey olsada bu ses bana garip geldi solunum ile ilgili hocalarımız bir yorum yapacaktır
merhaba çekindigi veya tedirgin oldugu birşey olsada bu ses bana garip geldi solunum ile ilgili hocalarımız bir yorum yapacaktır
M Mericoin Yeni Üye Katılım 3 Kas 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Haz 2024 #7 Hemen veterinere götürdüm kalsiyum eksikliğinden kramp oluyormuş sanırım ondan dolayı böyle olduğunu söylediler
Hemen veterinere götürdüm kalsiyum eksikliğinden kramp oluyormuş sanırım ondan dolayı böyle olduğunu söylediler
Mustafa27 Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,625 Tepkime puanı 2,620 Puanları 113 Yaş 20 8 Haz 2024 #8 Mericoin' Alıntı: Hemen veterinere götürdüm kalsiyum eksikliğinden kramp oluyormuş sanırım ondan dolayı böyle olduğunu söylediler Genişletmek için tıkla ... Merhaba, kalsiyum eksiğini kalamar kemiği ve calci lux ile çözülebilir, yediği mamaya veya suya eklenebilir calci lux, geçmiş olsun
Mericoin' Alıntı: Hemen veterinere götürdüm kalsiyum eksikliğinden kramp oluyormuş sanırım ondan dolayı böyle olduğunu söylediler Genişletmek için tıkla ... Merhaba, kalsiyum eksiğini kalamar kemiği ve calci lux ile çözülebilir, yediği mamaya veya suya eklenebilir calci lux, geçmiş olsun