• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşun tırnağı koptu acil bilgi verir misiniz

ŞENAY TEMİZ

Yeni Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum sabah kapının kolunda tünerken fark edilmeden kapı açılmış duvar arasında kalmış tırnağı kopmuş hafif kanaması olmuş yürüyor uçuyor oynuyor ama tırnağı kopan ayağını kaldırıyor sonra tekrar yürümeye devam ediyor aileme ısrarla veterinere götürelim dememe rağmen bir şey yok diyorlar resimlerimi ekliyorum ne yapmamı söylebilir misiniz üzüntülüyüm

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum sabah kapının kolunda tünerken fark edilmeden kapı açılmış duvar arasında kalmış tırnağı kopmuş hafif kanaması olmuş yürüyor uçuyor oynuyor ama tırnağı kopan ayağını kaldırıyor sonra tekrar yürümeye devam ediyor aileme ısrarla veterinere götürelim dememe rağmen bir şey yok diyorlar resimlerimi ekliyorum ne yapmamı söylebilir misiniz üzüntülüyüm
Merhaba Geçmiş Olsun. Açık Yarası var. Eğer Mikrop kaparsa Bacağını Bile Kaybedebilir. Lütfen Bir Hekime Gidin. Ailenize Söyleyin. Onunda Can Olduğu Can Taşıdığı Unutulmasın.

ŞENAY TEMİZ

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Açık Yarası var. Eğer Mikrop kaparsa Bacağını Bile Kaybedebilir. Lütfen Bir Hekime Gidin. Ailenize Söyleyin. Onunda Can Olduğu Can Taşıdığı Unutulmasın.
Teşekkür ederim bana söylemediler işten gelince öğrendim hemen şimdi göndereceğim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Rif ampül alıp sürebilirsiniz mikrop kapmasın Ezgi arkadaşımın dediği gibi bir uzman hekime gösterin yazıktır. Yani onun tırnağı insanın parmağı gibi bir şey olmaz olur mu.

Üst Alt