• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ACİL ANTALYA KUŞ VETERİNERİ

tttk

Yeni Üye
Antalya'da kuş veterineri yada kuşumu götürebileceğim bildiğiniz iyi bir veteriner var mı?

tttk

Yeni Üye
Bir süredir burnundan pıt pıt diye ses geliyodu. İki gündür gece uyurken sabaha kadar kapı gıcırtısı gibi ses çıkartıyo. Nefes alırken de ara ara ağzını açıyo. Enerjiside normalden biraz daha düşük. Dün gece burnunu elma sirkeli su ile sildim.

tttk

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Daha önce böyle olmamıştı ne yapacağımı şaşırdım.

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Bir süredir burnundan pıt pıt diye ses geliyodu. İki gündür gece uyurken sabaha kadar kapı gıcırtısı gibi ses çıkartıyo. Nefes alırken de ara ara ağzını açıyo. Enerjiside normalden biraz daha düşük. Dün gece burnunu elma sirkeli su ile sildim.
Streamable.com üzerinden videosunu paylaşın görelim. Sirke ile silmeyin. Güncel dışkılarını da ekleyin.

Sati

Paylaşımcı
Geçmiş olsun tekrardan,
Solunum yolunda tıkanıklık var galiba yada enfeksiyonu da aynı belirtilere neden olabilir.
Sirkeli su da içirmiyorsunuzdur umarım.

tttk

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Dün suluğuna iki damla koymuştum. Ne yapmam gerekiyo gerçekten bilmiyorum kekik çayı falan yazmışlar. Vitaminini hiç aksatmadan her hafta veriyorum niye böyle anlamadım.

tttk

Yeni Üye
Videoları gece uyurken çektim. Böyle pıt pıt ses çıkarıyo. Ama bahsettiğim kapı gıcırtısı sesi daha fazlaydı. Dışkı fotoğrafını eklicem ama dün dışkıda beyaz kısım yoktu

Sati

Paylaşımcı
Veterinere görünecekseniz röntgen de çektirin,
Bu duruma önerim kekik çayı yapıp vermeniz olacaktır.
Sulugun yarısı çay yarısı su olması yeterli

Sati

Paylaşımcı
Şunu da ekleyeyim,
Ben bu tarz birşeyler içmesini istediğim de özellikle ilaç mevzularında akşamdan suluğu söküyorum sabah susamış oluyorlar içeriği bol bol alabiliyorlar.

tttk

Yeni Üye
Akar ihtimalini hiç düşünmemiştim, bu şekilde belirtileri olduğunu hiç bilmiyordum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet banyo kötüleştirir, hava kesesi akarı olabilir demek istemişler ancak mutlaka röntgen çekilmeli ☺

Üst Alt