• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ACİL ANTALYA KUŞ VETERİNERİ

Hilye Bulut🥈

Müdavim
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Akar ihtimalini hiç düşünmemiştim, bu şekilde belirtileri olduğunu hiç bilmiyordum
Geceleri olduğu için ihtimal dahilinde söylemiştim veteriner hekim size çok daha kesin bilgi verir,endişe etmeden veterinere götürün☺iyi olucak inşallah

tttk

Yeni Üye
GÜNCELLEME: Veterinere götürdüm. Üst solunum yolu enfeksiyonu varmış. Alt solunum yolu da biraz etkilenmiş. Karaciğer büyümesi de başlamış. Antibiyotik ve bazı takviyeler başladı. Bir hafta sonra kontrol için gideceğiz. Tüm yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim 🙏🙏

tttk

Yeni Üye
Antalya'da kuş veterineri bulmak çok zormuş. Sağolsun Alpay Bey fazlasıyla ilgilendi. İhtiyacı olan arkadaşlar için de paylaşmak isterim.
Happy Veteriner Kliniği
Tunalı Apartmanı, Liman, 2. Sk. 4/A, 07130 Konyaaltı/Antalya

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Röntgen görüntünüz var mı elinizde ☺

Sati

Paylaşımcı
GÜNCELLEME: Veterinere götürdüm. Üst solunum yolu enfeksiyonu varmış. Alt solunum yolu da biraz etkilenmiş. Karaciğer büyümesi de başlamış. Antibiyotik ve bazı takviyeler başladı. Bir hafta sonra kontrol için gideceğiz. Tüm yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim 🙏🙏
Şifa olsun.
İlaç olarak neler verdi ?

tttk

Yeni Üye
Maalesef röntgen görüntüsünü almamışız

tttk

Yeni Üye
İlaç olarak antibiyotik verdi. Ağrı kesici verdi ama halsizlik ve kabarma olursa kullanın, şuan kullanmayın dedi. Nefes açıcı verdi. B kompleks, multivitamin ve birde karaciğeri destekleyen bi ilaç verdi.

Üst Alt