L lordin Yeni Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 25 Şub 2024 #1 Merhaba arkadaşlar 7 yasındaki erkek muhabbet konuşurmu ve yanında dişi var 1 yasında konusurmu ikisi
Merhaba arkadaşlar 7 yasındaki erkek muhabbet konuşurmu ve yanında dişi var 1 yasında konusurmu ikisi
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 25 Şub 2024 #2 Üzgünüm ama konuşmaz
L lordin Yeni Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 25 Şub 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Üzgünüm ama konuşmaz Genişletmek için tıkla ... Hiç bir şekildemi
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 10,698 Tepkime puanı 16,811 Puanları 999 25 Şub 2024 #4 Merakımdan soruyorum yedi yaşında kuş sahiplenip konuşturmak mı istiyorsunuz yoksa yedi yıldır sizinle ama artık konuşturma ihtiyacı mı duydunuz
Merakımdan soruyorum yedi yaşında kuş sahiplenip konuşturmak mı istiyorsunuz yoksa yedi yıldır sizinle ama artık konuşturma ihtiyacı mı duydunuz
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 29,226 Tepkime puanı 35,836 Puanları 999 26 Şub 2024 #5 lordin' Alıntı: Hiç bir şekildemi Genişletmek için tıkla ... Şuana kadar konuştunuz mu yada yenimi sahiplendiniz, çok ilgi, sabır ile konuşur diye düşünüyorum
lordin' Alıntı: Hiç bir şekildemi Genişletmek için tıkla ... Şuana kadar konuştunuz mu yada yenimi sahiplendiniz, çok ilgi, sabır ile konuşur diye düşünüyorum
Zeus Müdavim Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 506 Tepkime puanı 629 Puanları 93 26 Şub 2024 #6 Aslı Ö.' Alıntı: Merakımdan soruyorum yedi yaşında kuş sahiplenip konuşturmak mı istiyorsunuz yoksa yedi yıldır sizinle ama artık konuşturma ihtiyacı mı duydunuz Genişletmek için tıkla ... Soruya bayıldım cevabını şurada bekleyeyim
Aslı Ö.' Alıntı: Merakımdan soruyorum yedi yaşında kuş sahiplenip konuşturmak mı istiyorsunuz yoksa yedi yıldır sizinle ama artık konuşturma ihtiyacı mı duydunuz Genişletmek için tıkla ... Soruya bayıldım cevabını şurada bekleyeyim
L lordin Yeni Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 27 Şub 2024 #7 Aslı Ö.' Alıntı: Merakımdan soruyorum yedi yaşında kuş sahiplenip konuşturmak mı istiyorsunuz yoksa yedi yıldır sizinle ama artık konuşturma ihtiyacı mı duydunuz Genişletmek için tıkla ... Merhaba babam kuşlarımı ilgileneyim diye aldı çok küççükken aklım ermiyordu kuşlara sadece yem falan koyup izliyordum şuan o akıl geride kaldı ondan sormuştum
Aslı Ö.' Alıntı: Merakımdan soruyorum yedi yaşında kuş sahiplenip konuşturmak mı istiyorsunuz yoksa yedi yıldır sizinle ama artık konuşturma ihtiyacı mı duydunuz Genişletmek için tıkla ... Merhaba babam kuşlarımı ilgileneyim diye aldı çok küççükken aklım ermiyordu kuşlara sadece yem falan koyup izliyordum şuan o akıl geride kaldı ondan sormuştum
L lordin Yeni Üye Katılım 18 Ağu 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 27 Şub 2024 #8 Demet bükay' Alıntı: Şuana kadar konuştunuz mu yada yenimi sahiplendiniz, çok ilgi, sabır ile konuşur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Babam ben küçükken yetişkin olarak aldı kuşları denedim ancak hiç yapamadım
Demet bükay' Alıntı: Şuana kadar konuştunuz mu yada yenimi sahiplendiniz, çok ilgi, sabır ile konuşur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Babam ben küçükken yetişkin olarak aldı kuşları denedim ancak hiç yapamadım
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 29,226 Tepkime puanı 35,836 Puanları 999 27 Şub 2024 #9 lordin' Alıntı: Babam ben küçükken yetişkin olarak aldı kuşları denedim ancak hiç yapamadım Genişletmek için tıkla ... Sağlıklı olsunlar yeter
lordin' Alıntı: Babam ben küçükken yetişkin olarak aldı kuşları denedim ancak hiç yapamadım Genişletmek için tıkla ... Sağlıklı olsunlar yeter