• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

6 aylık dişi ingiliz muabbet kuşu aldım uçamıyor kanat teleği kesilmiş galiba tekrar çıkar mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
bt amin forte vitamini yeterli olur mu? kanat tüylerinin tekrar çıkmasına ve uçmasına eğer memnun kalırsam diğer vitaminleri de alacağım
Merhaba, memnun kalmanız için hepsini aynı anda kullanmanız gerekli
Zincir biçiminde sıralıdır, tercih sizin
Örn: tüylerinin sağlıklı olması için bağışıklık sistemini güçlü olması gerekli, entrobac probiyotik bağışıklık sistemi üst seviye de tutar, btAmin forte takviyesi bağışıklık yüksek olan kuşta tüy gelişimini, kas kemik ve sinir sistemi destekler
BtAmin forte de olmayan vitaminler de gerwit-W de mevcuttur
Nerede alırsanız alın ama üçünü aynı anda alın lütfen

Hakanr000

Yeni Üye
Merhaba, memnun kalmanız için hepsini aynı anda kullanmanız gerekli
Zincir biçiminde sıralıdır, tercih sizin
Örn: tüylerinin sağlıklı olması için bağışıklık sistemini güçlü olması gerekli, entrobac probiyotik bağışıklık sistemi üst seviye de tutar, btAmin forte takviyesi bağışıklık yüksek olan kuşta tüy gelişimini, kas kemik ve sinir sistemi destekler
BtAmin forte de olmayan vitaminler de gerwit-W de mevcuttur
Nerede alırsanız alın ama üçünü aynı anda alın lütfen
sizin dediğiniz siteden almayı düşünüyorum gerwit w gibi şeylere şimdi gerek yok pek anlamıyorum ama ne olur ne olmaz hayvanlara çokta vitamin dayamayalım zehirlenirler falan henüz sizin siteye daha bakmadım ama entrobac ve bt amin forte alacağım umarım yeterli olur kalanları sonradan alabilirim hayvan düzelirse ve memnun kalırsam iyi çalışmalar diliyorum teşekkürler

mortsvivants

Paylaşımcı
sizin dediğiniz siteden almayı düşünüyorum gerwit w gibi şeylere şimdi gerek yok pek anlamıyorum ama ne olur ne olmaz hayvanlara çokta vitamin dayamayalım zehirlenirler falan henüz sizin siteye daha bakmadım ama entrobac ve bt amin forte alacağım umarım yeterli olur kalanları sonradan alabilirim hayvan düzelirse ve memnun kalırsam iyi çalışmalar diliyorum teşekkürler
Hocam sanki dünden beridir sizi ikna etmeye, inandırmaya çalışıyoruz gibi bir hava sezdim ama bakınız ki size önerdiğimiz bu takviyeleri bizler kendi kuşlarımız için de kullanıyoruz. Zaten zehirlenmemeleri için de belli rutinlerde belirli ölçülerde kullanıyoruz. Tercih sizin (y)
1000000666.jpg

Hakanr000

Yeni Üye
Hocam sanki dünden beridir sizi ikna etmeye, inandırmaya çalışıyoruz gibi bir hava sezdim ama bakınız ki size önerdiğimiz bu takviyeleri bizler kendi kuşlarımız için de kullanıyoruz. Zaten zehirlenmemeleri için de belli rutinlerde belirli ölçülerde kullanıyoruz. Tercih sizin (y)
Ekli dosyayı görüntüle 77164
dostum ikna etmeyle alakası yok ayrıca güvenmediğim taktirde neden alacağımı söyleme gereği duyayım? ben bt amin forte ve entrobac probiyotiğin fazlasıyla yararlı olacağını düşünüyorum konuyu uzatmaya gerek yok memnun kaldığımız taktirde hepsini alırız ayrıca nasıl kullanacağımı bile bilmediğim anlaşılıyordur umarım iyi çalışmalar dilerim

mortsvivants

Paylaşımcı
dostum ikna etmeyle alakası yok ayrıca güvenmediğim taktirde neden alacağımı söyleme gereği duyayım? ben bt amin forte ve entrobac probiyotiğin fazlasıyla yararlı olacağını düşünüyorum konuyu uzatmaya gerek yok memnun kaldığımız taktirde hepsini alırız ayrıca nasıl kullanacağımı bile bilmediğim anlaşılıyordur umarım iyi çalışmalar dilerim
Hayır kötü bir niyetle söylemedim biraz ters anladınız sanırım, internet olduğu için güvenmediğinizi ve bu ürünleri yıllarca kullanmış ve üçünün de önemli olduğunu söyleyen Demet ablaya da gerwite gerek yok dediğiniz için ben de belirteyim istedim, bilmemenizi sorgulamanızı tabii ki de anlıyorum zaten bu yüzden bizim de kullandığımızı söyleyip görsel paylaştım :)

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim iki papağanım var, ikisine de düzenli kullanıyorum çok şükür turp gibiler ☺ Vitaminleri, ne yaparsak yapalım kafeste vitaminleri karşılayamadığımız için kullanıyoruz ☺

Üst Alt