• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

6 aylık dişi ingiliz muabbet kuşu aldım uçamıyor kanat teleği kesilmiş galiba tekrar çıkar mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
birde bu bt amin forte vitamini petshoplarda yok galiba internetten sipariş vermek pek istemiyorum güvenemediğim için bazen tarihi geçmiş veya ne olduğu belli olmayan ürün vb vb koyuyorlar maalesef
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz taze cam şişede Bölünmüş olarak alırsınız😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
tamamdır hocam çok teşekkürler elimden geleni yapacağım ama dediğim gibi vitamin vb gibi şeyleri petshoplardan alma taraftarıyım bazen ürün satıcısı doğru sağlam ürün gönderse bile kargoda vb bozulabiliyor
BtAmin forte
Entrobac
Gervit-w
Zeolit tozu (ishalde , iç parazit de kullanılır)
Kaliteli yem
Kuş kömürü 😊
Temin edin gelişmeyi izleyin🤲😊

Hakanr000

Yeni Üye
BtAmin forte
Entrobac
Gervit-w
Zeolit tozu (ishalde , iç parazit de kullanılır)
Kaliteli yem
Kuş kömürü 😊
Temin edin gelişmeyi izleyin🤲😊
yemim vitacraft çok memnunum yemlere arada nijer tohumu atıyorum daldarı veriyorum haftalık bazen günlük veriyorum zayıflama söz konusu olduğunda kafesi aylık temizliyorum yemleri 2 günde bir tazeliyorum sularını 3 günde bir değiştiriyorum kuş kumum vardı vermeyi bıraktım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
düşüneceğim hocam peki aldık diyelim bizim erkekte o vitaminden içse bir şey olur mu? haftada 2 suya 3 damla damlatmak gerek galiba
Tüm kuşlar rutin kullanmalı dır, o içsin bu içmesin olmaz

Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler

Hakanr000

Yeni Üye
Tüm kuşlar rutin kullanmalı dır, o içsin bu içmesin olmaz

Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler

tamamdır teşekkürler hocam kusura bakmayın uğraştırdım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
yemim vitacraft çok memnunum yemlere arada nijer tohumu atıyorum daldarı veriyorum haftalık bazen günlük veriyorum zayıflama söz konusu olduğunda kafesi aylık temizliyorum yemleri 2 günde bir tazeliyorum sularını 3 günde bir değiştiriyorum kuş kumum vardı vermeyi bıraktım
Sular günlük değişmelidir😔😔burda anlaşamadık, bakteri üretir duran su😔
Çeşme arıtma olmaz
Kapalı şişe su kullanın lütfen mineral bakımından zengindir, günlük yarım suluk yeterli olur
Kuş kumu uygun değil
Grit kum kullanın ikiside güzel

Ekli dosyalar

Hakanr000

Yeni Üye
Sular günlük değişmelidir😔😔burda anlaşamadık, bakteri üretir duran su😔
Çeşme arıtma olmaz
Kapalı şişe su kullanın lütfen mineral bakımından zengindir, günlük yarım suluk yeterli olur
Kuş kumu uygun değil
Grit kum kullanın ikiside güzel
çeşme suyu vermiyorum zararlı olduğu için normal içilen sulardan veriyorum kuş kumunu vermeyi bıraktım dediğim gibi suyu günlük değiştirmeye çalışacağım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
3 suluk vardı birinde kuş kumu doluydu ama 1 suluğa düşürdüm kuş kumunun bitlenme gibi bir sorun yaptığını duymuştum vermeyi bıraktım
Taşta bit olmaz bit canlıya küfe neme gelir, yemlikte açıktan as ablacım, hiç bişey olmaz
Bu arada mamaist.com dan siparişini ver lütfen
Yanında
Vilmectin dış parazit damlası da iste
Ensesine 1 damla damlat ve masaj yap
10 gün sonra tekrar uygula 2-3 ay sonra tekrarla
Sürekli olmalı
Bitten haşereden %100 korur
Bizde yapıyoruz

Hakanr000

Yeni Üye
wellnes veterinary plus multi support veriyordum vermeyi bırakayım mı hocam sanırım içinde A vitamini ve E vitamini var

mortsvivants

Paylaşımcı
wellnes veterinary plus multi support veriyordum vermeyi bırakayım mı hocam sanırım içinde A vitamini ve E vitamini var
Petshoptan aldıysanız eğer bu ürünler pek etkili olmuyor. Demet ablanın yukarıya yazdıklarını alırsanız gerekli vitamin ihtiyacını karşılıyor zaten buna gerek kalmayacaktır

Hakanr000

Yeni Üye
bt amin forte vitamini yeterli olur mu? kanat tüylerinin tekrar çıkmasına ve uçmasına eğer memnun kalırsam diğer vitaminleri de alacağım

mortsvivants

Paylaşımcı
bt amin forte vitamini yeterli olur mu? kanat tüylerinin tekrar çıkmasına ve uçmasına eğer memnun kalırsam diğer vitaminleri de alacağım
Evet yeterli olur ama tabii diğer probiyotik ve multivitamin takviyeleriyle desteklemeniz daha iyi olacaktır. Memnun kaldığınızda mutlaka diğerlerini de alıp düzenli kullanın derim 🙏🏻

Üst Alt