• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 aylık sultan papağanı hasta olabilir mi?

Caferefe23

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu kaka
Hastalık Belirti Tarihi
1 Haz 2023
Kullanılan İlaç
Isadur multivitamin
Yaklaşık iki haftadır bizde bize hemen alıştı yemesinde bir sorun yok hareketli sürekli yanımızda olmak istiyor kafese kapatınca bazen kafes dibine inip oturuyor daha önce sahiplendiğimiz sultan papağanı kurum hastasıymış ne yaptıysak kurtaramadık 1 hafta ağladık arkasından o yüzden yavrumuzun üstüne çok düştüm galiba hasta olucak diye aklım çıkıyor bulunduğumuz yerde kuştan anlayan veteriner yok malesef o yüzden kuş yetiştiren petshoplardan yardım istiyorum ama hepsi farklı şeyler söylüyor bazıları isal diyor ilaç veriyor bazıları isal değilki diyor lütfen yardımcı olurmusunuzF854666E-673D-4ED6-9015-CF3C5C5C6EFF.png

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşun videosunu görebilir miyiz. Kullandığınız takviyeler varmı. Yoksa eğer entrobac, Gervit ve BT amin Forte edinmenizi öneririm. Üç gün üst üste entrobac verip dördüncü gün temiz peçete üzerine güncel dışkısını paylaşın. Takviyeleri mamaist.comdan güvenle alabilirsiniz. Takviyeleri aldığınızda yazarsanız nasıl kulanacağınızıda anlatalım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Probiyotik verilirse iyi olur ve yem yedikçe dışkı düzene girecektir yemi zengin olsun ve Grit kum mutlaka veriniz

Caferefe23

Yeni Üye
Kafesinde kumu mevcut elimde olan ilaçlar bunlar akşam üstü petshopları gezdim ama probiyotik bulamadım vitaminini kullanıyorum ama elimdeki bağırsak düzenleyiciyi hiç kullanmadım faydası olurmu bilmiyorum

Caferefe23

Yeni Üye
Artı şu an muhabbet kuşu yemi veriyorum çekirdekler isal yapar diye

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Petshop ürünleri maalesef aşırı yetersiz olduğu için pek önermiyoruz. Vermiş olduğum takviyeleri sanırım sadece internet üzerinden alabilirsiniz. Bütün hali oldukça pahalı olsada bölünmüş ürünler uygun olup bir kuş için uzun süre idare edebilecek yeterlilikte. Tavsiye ettiğim ürünleri almanızı öneririm. Zengin muhabbet kuşu yemi gayet yeterli. Ama haftada bir çekirdek ve sağlık tohumu, yulaf vs vermenizi öneririm. Yada yine mamaistten zengin içerikli sultan papağanı için istediğiniz şekilde karışım yem hazırlatabilirsiniz.

Üst Alt