• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 aylık oldu cinsiyet hakkında bilgi lütfen

Sebofb090

Yeni Üye
Merhaba! Aldığımda 3 aylık civari dediler ve 1 aydırda bizde ele alıştı kafasini sevdirmeyi cok seviyor ama cinsiyetine erkek dediler ben forumda gördüklerimle şüpeye düstüm ıslığı ben yapıyorum bu arada

Sebofb090

Yeni Üye
Gel dedigimde bu sekilde otuyor benim sesimi duydugumda bu sekilde ötüyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Böyle tek tip çığlık mı atıyor sadece? Ballı kraker vermeyin, içinde yapıştırıcı var zararlı ve tülde de ayağını takarsa incitebilir kırabilir haberiniz olsun 😊

Sebofb090

Yeni Üye
Böyle tek tip çığlık mı atıyor sadece? Ballı kraker vermeyin, içinde yapıştırıcı var zararlı ve tülde de ayağını takarsa incitebilir kırabilir haberiniz olsun 😊
Tesekkurler bilgilendirme için evet bu sekil ötmekte o da yeni başladı 1 hafta kadar oldu dedikleriniİ dikkete alip hemen uygulayacagim
Cinsiyet icin erken mi dersiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
4 aylık ise bıcırdaması başlardı sürekli böyle tek tip ise muhtemelen dişi.

Tül hem çok ince ve delikli hemde çok riskli yerde kalmış. Ayaklarının takılması çok kötü sonuçlar doğurabilir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tesekkurler bilgilendirme için evet bu sekil ötmekte o da yeni başladı 1 hafta kadar oldu dedikleriniİ dikkete alip hemen uygulayacagim
Cinsiyet icin erken mi dersiniz
Ben dişi diyorum böyle tek tip dişi sesi 🌸

Sebofb090

Yeni Üye
Valla bugün petshopa gittim videoyu gösterdim erkek diyor başka birsey demiyor o da 8 9 ayda ötüşler başlar diyor anlayamadım
Ya bize iyice alışsın geri veremeyelim diye mi yapıyor biz çocuklar için konuşsun zaman gecirsinler diye aldık yoksa disi erkek benim için problem yok

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Valla bugün petshopa gittim videoyu gösterdim erkek diyor başka birsey demiyor o da 8 9 ayda ötüşler başlar diyor anlayamadım
Ya bize iyice alışsın geri veremeyelim diye mi yapıyor biz çocuklar için konuşsun zaman gecirsinler diye aldık yoksa disi erkek benim için problem yok
Dişiler de konuşur, görünüş erkek evet ama ötüşü dişi ayrıca 4-5 aylıkken başlar bıcırdamalar 🙂Her gün sessiz ortamda 15 dakika kadar youtubedan sultan papağanı babacık sesi dinletin 🙂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dişiler de konuşur, görünüş erkek evet ama ötüşü dişi ayrıca 4-5 aylıkken başlar bıcırdamalar 🙂Her gün sessiz ortamda 15 dakika kadar youtubedan sultan papağanı babacık sesi dinletin 🙂
İlgi ile 2 aylıktan melodi başlar, 8-9 aylık kuş yetişkindir hemen hemen, bu petshoplar vallahi delirtiyor insanı🤷

Burakc

Yeni Üye
Kuyruk
Kuyruk2

Video

merhaba. Sultan papağanım cinsiyeti erkek diye tahmin ediyorum. Kuyruk fotosunu da koydum 7 aylık. Yorum yaparsanız sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşlarımı aldığım üretici de haftada 1 damla suyuna sirke damlat demişti iç parazit için yanlış bir uygulama mı 🤔
Sirke bağışıklık sistemini çökertir, bağırsak florasını bozar kötü bakteriyi öldürür iyi bakteriyi söküp atar, iyce ishal olur, zayıflar telef olur

Üst Alt