Bu sabah saat 7:30’da uyandığımda kuşumu besleyecektim sonra onun gözleri kapalı baygın bir halde ama ya baygın gibi ama ayakta durduğu bir şekilde hareketsiz olduğunu gördüm çok korktum bir türlü uyandıramadım ayakta durmakta yürümekte güçlük çekiyordu ayakları açık değil toplanmış bir şekilde duruyordu onu beslemek için ağzını zorla açmaya çalıştım ancak öyle besleyebildim kendisi ağzını açamadı sonra veterinere gittim veteriner zatürre olduğunu söyledi ona bir iğne yaptı ve dört gün üst üste kullanmam için bana şırıngaların içinde ilaçlar verdi her gün bir tane olacak yani veterinerin iğnesinden sonra epey bir canlandı her şey yoluna girmeye başlamış gibiydi ben onu besledim yine saati gelmiştim sonra keyifliydi gayet güzeldi 2:30 3 saat sonra kadar yine sabah gördüğüm haline geri döndü onu yeniden besledim veterinerin verdiği ilacı verdim ve yeniden hareketlenmeye başladı ama hala daha keyifsiz korkuyorum yaşamaya devam edebilecek mi dışkısı sabah siyah gibiydi siyah ve kuru gibi sonra veterinerin iğnesinden sonra bir iki kere daha aynı şekilde yaptı daha sonrasında normale döndü sarımsı ve yeşilimsi bir rengi var ve aynı zamanda idrarda bırakıyor sanırım çünkü islak bir dışkı lütfen bana gerçeği söyleyin