• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

.

Daisy

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ocak 2023
.

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kuşunuzu kanatlı uzmanı olan birine gösterin. Her veteriner kuşlardan anlamıyor. Tümörü alıyorlar normalde kanatlı uzmanları. Bence başka bir veterinere götürmeniz iyi olur. Nerede ikamet ediyorsunuz veteriner önerisinde bulunabiliriz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzu kanatlı uzmanı olan birine gösterin. Her veteriner kuşlardan anlamıyor. Tümörü alıyorlar normalde kanatlı uzmanları. Bence başka bir veterinere götürmeniz iyi olur. Nerede ikamet ediyorsunuz veteriner önerisinde bulunabiliriz.
Katılıyorum 👍 nerede ikamet ediyorsunuz?

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun 🙏🙏

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bursa.Yalnız tümörden ziyade şuan mevcut olan halsizliği ve dinmek bitmeyen kaşıntısına bir öneriniz var mı sanki ölecek gibi son bir ayda oluştu bu durum
Vetorka var niluferde orası kuşlardan anlıyor. Bende oraya gidiyorum.

Beşevler, Bilginler Cd, Deniz Yıldızı Sk. No:2A, 16110 Nilüfer/Bursa

Birde dış parazit için sprey kullanmayın. Damla şeklinde parazit ilaçları var. Onlar daha etkili ve sağlıklı. Veterinere gidince onu da yaptırabilirsiniz

Son düzenleme:

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Foruma hoşgeldiniz. Geçmiş olsun.

EnesGenç

Eski Forumcu
Üstadlara katılıyorum. Spreyde kafasına gelmemesi imkansiz ve ayriyeten zararli madde. Geçmiş olsun

aslanbey

Paylaşımcı
Tümör kadar illet birşey ömrü hayatımda görmedim çok rezil birşey...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tekrardan geçmiş olsun.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Neyse ki tümör değilmiş fıtıkmış 1.5 sene tümör sandık veterinerin yanlış teşhisinden dolayı yani o hastalığın duygusuyla mahvoluyor insan zaten
Merhaba, teşhis ve tedaviye başlamanız sevindirici. Yalnız elinizdeki katkı ve vitaminleri kullanmamanızı öneririm. Bunlar petshop ürünleri ve kuşların bağırsak florasını altüst ettikleri gibi bir faydası da olmuyor. Hem tedaviyi destekleyici hem de bağışıklığı güçlendirici olarak röhnfried entrobac, gerwit, bt amin ve sedechol almanızı öneririm. Bir de kuşa röntgen çekildi mi? Karaciğere bakıldı mı? Tedavide kullanılan ilaçlar nedir?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah kızınıza. 😍
İnşallah tamamen iyileştiği haberini de verirsiniz bize. Sanki küçülmeye başlamış gibi o alan. 🤗

İstisnalar dışında maalesef her veteriner kuşlardan anlamıyor, bazılarının yanlış teşhisi kuşların canına neden oluyor.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum en başta Ebru Hanım çok yardımcı oldu sağ olsun harika bir veterinerle tanışmış oldum önerisi sayesinde. Teşekkür ediyorum tekrardan herkese iyi ki böyle faydalı bir site var :)
Çok sevindim iyi olmasına 🥰. Minik kızın önünde sağlıklı ve uzun bir ömür olur inşallah. Tamamen iyileştiği haberini de bekliyoruz 🤗

Son düzenleme: