Kuşunuzu kanatlı uzmanı olan birine gösterin. Her veteriner kuşlardan anlamıyor. Tümörü alıyorlar normalde kanatlı uzmanları. Bence başka bir veterinere götürmeniz iyi olur. Nerede ikamet ediyorsunuz veteriner önerisinde bulunabiliriz.
Kuşunuzu kanatlı uzmanı olan birine gösterin. Her veteriner kuşlardan anlamıyor. Tümörü alıyorlar normalde kanatlı uzmanları. Bence başka bir veterinere götürmeniz iyi olur. Nerede ikamet ediyorsunuz veteriner önerisinde bulunabiliriz.
Bursa.Yalnız tümörden ziyade şuan mevcut olan halsizliği ve dinmek bitmeyen kaşıntısına bir öneriniz var mı sanki ölecek gibi son bir ayda oluştu bu durum
Vetorka var niluferde orası kuşlardan anlıyor. Bende oraya gidiyorum.
Beşevler, Bilginler Cd, Deniz Yıldızı Sk. No:2A, 16110 Nilüfer/Bursa
Birde dış parazit için sprey kullanmayın. Damla şeklinde parazit ilaçları var. Onlar daha etkili ve sağlıklı. Veterinere gidince onu da yaptırabilirsiniz
Merhaba, teşhis ve tedaviye başlamanız sevindirici. Yalnız elinizdeki katkı ve vitaminleri kullanmamanızı öneririm. Bunlar petshop ürünleri ve kuşların bağırsak florasını altüst ettikleri gibi bir faydası da olmuyor. Hem tedaviyi destekleyici hem de bağışıklığı güçlendirici olarak röhnfried entrobac, gerwit, bt amin ve sedechol almanızı öneririm. Bir de kuşa röntgen çekildi mi? Karaciğere bakıldı mı? Tedavide kullanılan ilaçlar nedir?
Ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum en başta Ebru Hanım çok yardımcı oldu sağ olsun harika bir veterinerle tanışmış oldum önerisi sayesinde. Teşekkür ediyorum tekrardan herkese iyi ki böyle faydalı bir site var