Taha ve Levent abi ile aynı düşünüyorum bende. Hem psikolojik olarak etkiler yalnızlık hemde yem ve su işi riskli bence. Suyu 2 gün değiştirmeyince suluklar leş gibi oluyor bu sıcaklarda.
10 gün cok ama cok fazla 1 damacana su da koysanız 5 kg yem de koysanız değişmeyen hem yemde hemde suda aşırı derece pislik ve bakteri oluşumu olur buda kuşunuzu öldürmeye yeter o yüzden ya yanınıza alın yada birine verin
Ben 10 gün evde yanlız kalamam ki yaz ayı yemlikler suluklar hergün olmasada 2 günde bir temizlenmeli
Senide anlıyoruz lakin elimizden maalesef birşey gelmiyor
Gündüz işe gidiyorum, kafesin kapısı açık iki taneler yinede anahtarı sesi duyunca direk bağırmaya başlıyor benimki. Ve ısırıyor ilk girdiğimde neden yalnız bıraktın koca gün der gibi.. Tamam her kuşun karakteri farklı olur hepsi aynı tepkiyi vermez ama 10 gün yalnız kuş kafesin içinde dayanamaz
Gündüz işe gidiyorum, kafesin kapısı açık iki taneler yinede anahtarı sesi duyunca direk bağırmaya başlıyor benimki. Ve ısırıyor ilk girdiğimde neden yalnız bıraktın koca gün der gibi.. Tamam her kuşun karakteri farklı olur hepsi aynı tepkiyi vermez ama 10 gün yalnız kuş kafesin içinde dayanamaz
Kafesiniz içimi açtı gerçekten sade ve güzel ayrıca üç gün için önlemler yeterli diye düşünüyorum. Sadece naçizane eleştirim Allah korusun tırnakları tüle takilmasin. Acaba o tülü kaldirsaniz mi