• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

10 gün evde yalnız kalacak

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşum bayram boyunca evde yalnız kalacak. Yalnız kalmaya alışkın. Yeterince yem ve su koyacağım. Diğer önerileriniz nelerdir?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Malesef bu bayram bırakacağım biri yok.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Taha ve Levent abi ile aynı düşünüyorum bende. Hem psikolojik olarak etkiler yalnızlık hemde yem ve su işi riskli bence. Suyu 2 gün değiştirmeyince suluklar leş gibi oluyor bu sıcaklarda.

Bence giderken yanında götür. 🙂

Grpet

Müdavim
Üretici
10 gün cok ama cok fazla 1 damacana su da koysanız 5 kg yem de koysanız değişmeyen hem yemde hemde suda aşırı derece pislik ve bakteri oluşumu olur buda kuşunuzu öldürmeye yeter o yüzden ya yanınıza alın yada birine verin

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Bencede max 3 gün! 10 gün çok fazla! Ölmesinden ise birine verin hayvanat bahçesine götürün

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben 10 gün evde yanlız kalamam ki yaz ayı yemlikler suluklar hergün olmasada 2 günde bir temizlenmeli
Senide anlıyoruz lakin elimizden maalesef birşey gelmiyor

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Komşumun kuşu evde 8 gün yalnız kalacaktı. Bende gidip arada sırada ilgileniyorum falan. 4.gunde kuşu ölü buldum. Büyük ihtimalle y yememiş.
Gündüz işe gidiyorum, kafesin kapısı açık iki taneler yinede anahtarı sesi duyunca direk bağırmaya başlıyor benimki. Ve ısırıyor ilk girdiğimde neden yalnız bıraktın koca gün der gibi.. Tamam her kuşun karakteri farklı olur hepsi aynı tepkiyi vermez ama 10 gün yalnız kuş kafesin içinde dayanamaz

TG SPAA

Paylaşımcı
Gündüz işe gidiyorum, kafesin kapısı açık iki taneler yinede anahtarı sesi duyunca direk bağırmaya başlıyor benimki. Ve ısırıyor ilk girdiğimde neden yalnız bıraktın koca gün der gibi.. Tamam her kuşun karakteri farklı olur hepsi aynı tepkiyi vermez ama 10 gün yalnız kuş kafesin içinde dayanamaz
Ben evde değildim. İmkanım olsa hep onlarla olurum. Bende çalışıyordum.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Üst Alt