• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Zümrüt kızımın sizlere selamı var 🥰

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Aşk vasıf dinlemez diyelim Kübra hocam 😂
Valla aynen öyle. Geçen gün dişi salmasında resesif parçalı japonesselerden birini dişinin üstünde yakaladım. Çok dikkat etmemişiz, dişi sanmışız. Bir de mutaston ve perçemi de önüne geliyor. Meğerse cennetteymiş kaç aydır bizim tüy siklet fırlama. Seçtiği dişi onun üç katı 🤭 Doğru melül melül bakanların salmasına geçti. Az daha jumbo japonesse lerim olacaktı 😁

Bahar Y.

Müdavim
Valla aynen öyle. Geçen gün dişi salmasında resesif parçalı japonesselerden birini dişinin üstünde yakaladım. Çok dikkat etmemişiz, dişi sanmışız. Bir de mutaston ve perçemi de önüne geliyor. Meğerse cennetteymiş kaç aydır bizim tüy siklet fırlama. Seçtiği dişi onun üç katı 🤭 Doğru melül melül bakanların salmasına geçti. Az daha jumbo japonesse lerim olacaktı 😁
Ahahahahah hissediyorum içinden size karşı hiç iyi şeyler dememiş onu fark ettiğiniz an hocam 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Adamın hevesi kursağında kalmış hocam etrafta ip falan bırakmayın kendini asmasın Allah muhafaza 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kızın babası naz yapıyor oğlum de abi 🤣 @Şehmus BAKIR abi verme verme kızı Güneş üzüldü birden bire tüye girdi çocuk 😂
Ben güneşe kıyamam ki 🥰 Kız evi naz evi lütfen oğlunuz ne iş yapıyor sigortası var mı Evi arabası tohum tarlası daldari Ambari ve mamaistten alışveriş yapıyor mu😂😜 Bu vasıflara sahip çocuğa kızımı sahiplendiririm😂

Bahar Y.

Müdavim
Ben güneşe kıyamam ki 🥰 Kız evi naz evi lütfen oğlunuz ne iş yapıyor sigortası var mı Evi arabası tohum tarlası daldari Ambari ve mamaistten alışveriş yapıyor mu😂😜 Bu vasıflara sahip çocuğa kızımı sahiplendiririm😂
Ahahhahaha işi yokuşa sürmek tam anlamıyla bu 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ahahhahaha işi yokuşa sürmek tam anlamıyla bu 😂
Senden de hicbir şey kaçmıycak mi güneş beyin annesi 😅 Bizim için para pul önemli değil kızımızın saadeti ,mutluluğu ve biz çocuk seven insanlarız bol bol torun garantisi istiyoruz doğalci olduğumuz için tüp Bebek,suni dölleme gibi tohumlama sistemlerine karşıyız onu da belirtmek istiyorum evet şimdi talipleri görelim 😜

Bahar Y.

Müdavim
Senden de hicbir şey kaçmıycak mi güneş beyin annesi 😅 Bizim için para pul önemli değil kızımızın saadeti ,mutluluğu ve biz çocuk seven insanlarız bol bol torun garantisi istiyoruz doğalci olduğumuz için tüp Bebek,suni dölleme gibi tohumlama sistemlerine karşıyız onu da belirtmek istiyorum evet şimdi talipleri görelim 😜
Oooo o zaman Güneş yine devreye girer ve rakipte tanımayız😎 görende torun tombalak sahibi oldum sanır... yok dostlarım yok, yaram var 😅 ama gayet sapık bir çocuk beslediğim doğrudur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Oooo o zaman Güneş yine devreye girer ve rakipte tanımayız😎 görende torun tombalak sahibi oldum sanır... yok dostlarım yok, yaram var 😅 ama gayet sapık bir çocuk beslediğim doğrudur
Sapik demeyelim lütfen ona evcil ve yuvacı 😂😂🤫

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ahanda forumun erkekleri konusunda iddialı birileri geldi 🤣 hoşgeldiniz Meryem hocam ve iki oğlu 😂
Meryem senin oğlanlarda düelloya katılabilir😂 onlarında masallah 🧿 şansı var zümrütümu bu sefer Emin ellere vermek istiyorum bir daha geri gelmeyecek olsun lütfen 🥰🙏

Bahar Y.

Müdavim
Meryem senin oğlanlarda düelloya katılabilir😂 onlarında masallah 🧿 şansı var zümrütümu bu sefer Emin ellere vermek istiyorum bir daha geri gelmeyecek olsun lütfen 🥰🙏
Nee Zümrüt'ü itelemek mi istiyorsun doğru mu anladım abi 🤪 kız gelin Zümrüt ben olsam baba evinden çıkmam 🤣