• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Zor nefes alma halsizlik uyku hali ishal karın altında şişlik

Barışkahraman

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Zor nefes alma
Halsizlik
Karın altında şişlik
Hastalık Belirti Tarihi
13 Nis 2024
Kullanılan İlaç
Azitro
Merhaba 4 yaşında erkek muhabbet kuşum 1 haftadır hasta ve hasta olmadan önce veterinere genel kontrole götürdüm enterogermina kids probiyotik kullanmamı söyledi. Kullanmaya başladıktan sonra ishal başladı ve hemen arkasına zor nefes alma kuyruk sallama başladı şu anda keyifsiz sürekli uyku halinde nadiren aynasıyla oynuyor hep tünekte sadece sarı yiyor bazen ishal devam ediyor ama çok zor nefes alıyor çok sallanıyor burun deliklerinden birisi küçülmüş gibi ve bugün karın altında sarı tabaka bi şişlik olduğunu farkettim ilaç olarak veterinerin yazdığı Azitro şurup kullanıyoruz ama nefes alması gittikçe kötüleşiyor gibi yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Enterogermina yı kesin. Yandan kuyrukta gözükecek şekilde streamable.com üzerinden yavrunuzun videosunu ekleyip linkini burada mesaj bölümünde paylaşır mısınız. Azitro da beşeri ilaç onu da kesin. Gittiğiniz hekim kanatlılardan ne kadar anlıyor 🫤 Nerede ikamet ediyorsunuz size kanatlı uzman tavsiyesi verelim.

Barışkahraman

Yeni Üye
Mesajınız için teşekkür ederim istanbul Maltepe’de oturuyorum videoyu ekleyeceğim

Yoda

Aktif Üye
Watch unnamed | Streamable
videoyu yükledim okaliptüs yağı buharı kullanmam yararlı olurmu şu anlık veteriner önerinizi bekliyorum
Kekik çayı ve spreyi yapabilirsiniz.
Okaliptüs buharı da faydalı olabilir.

Meydanpark Pet Kuş Veteriner Kliniği Haznedar, Şevket Dağ Cd. No: 22, 34400 Güngören/İstanbul(0212) 923 02 03

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz bu çocugun durumu ciddi görünüyor bağışıklık düşmüş ve bunun için besleme yapılması icab eder. Verdiğiniz ilaç onu daha da kötüye götürür.

Üst Alt