• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

zeolit

gamze arat

Yeni Üye
merhaba. zeolit tozunu nereden bulabilirim? bazı sitelerde var 1 kg gibi ağırlıklarda ama kuşlar için kullanılabilir mi? mamaist sitesinin adı geçiyor fakat orada bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
merhaba. zeolit tozunu nereden bulabilirim? bazı sitelerde var 1 kg gibi ağırlıklarda ama kuşlar için kullanılabilir mi? mamaist sitesinin adı geçiyor fakat orada bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, ürün sitede görünmüyor fakat bu ürün onun yerine geçiyormuş yani bu ürün gelmiyor aslında zeolit geliyor yinede siparişi tamamlama yaparken not kısmına zeolit tozu istediğiniz belirtirseniz daha iyi olur, önceden de wp üzerinden ulaşabilirsiniz zeoilit olacağına dair , @Şehmus BAKIR hocamıza wp üzerinden ulaşabilirsiniz Screenshot_2024-05-07-19-44-15-271_com.android.chrome.jpg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, ürün sitede görünmüyor fakat bu ürün onun yerine geçiyormuş yani bu ürün gelmiyor aslında zeolit geliyor yinede siparişi tamamlama yaparken not kısmına zeolit tozu istediğiniz belirtirseniz daha iyi olur, önceden de wp üzerinden ulaşabilirsiniz zeoilit olacağına dair , @Şehmus BAKIR hocamıza wp üzerinden ulaşabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 64002
AA öyle mi. Bu bilgiyi Şehmus bey mi söyledi. Dün de bir arkadaşımız zeolit tozu mamaist te yok demişti bende baktım bulamadım. Stoklarda yok sandım. Öyleyse bunu sipariş edicez ama bu ürün gelmicek zeolit tozu gelecek öyle mi.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
AA öyle mi. Bu bilgiyi Şehmus bey mi söyledi. Dün de bir arkadaşımız zeolit tozu mamaist te yok demişti bende baktım bulamadım. Stoklarda yok sandım. Öyleyse bunu sipariş edicez ama bu ürün gelmicek zeolit tozu gelecek öyle mi.
Evet hocam , Perşembe günü hocamıza wp üzerinden sormuştum ve bu ürünü aldığımda yerine zeoilit tozu geleceğini belirtmişti , yinede sipariş notuna yazmakta fayda var 😊

hazaly

Paylaşımcı
Evet zeolit tozu bu geçenlerde ben de aldım daha önce de almıştım aynı ürün geldi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ücretleri aynıysa ücretini ayarlamak için bundan alın zeolit gelecek demiş olabilir. Ben bundan alınca protein tozu gelmişti. Ki zaten protein tozu almaktı amacım. Şehmus beyle teyitleşerek alın mutlaka.

gamze arat

Yeni Üye
Merhaba, ürün sitede görünmüyor fakat bu ürün onun yerine geçiyormuş yani bu ürün gelmiyor aslında zeolit geliyor yinede siparişi tamamlama yaparken not kısmına zeolit tozu istediğiniz belirtirseniz daha iyi olur, önceden de wp üzerinden ulaşabilirsiniz zeoilit olacağına dair , @Şehmus BAKIR hocamıza wp üzerinden ulaşabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 64002
çok teşekkürler. Şehmus beye ulaşabileceğim whatsapp numarası nerede acaba? profilinde göremedim.