cici_77 Yeni Üye Katılım 17 Nis 2025 Mesajlar 40 Tepkime puanı 12 Puanları 8 Bugün 20:48 #1 Merhabalar. 2 yaşında Sevda papağanım var. Zeloit tozunu sebze üzerine döküp yediremedim başka nasıl yedirebilirim
Merhabalar. 2 yaşında Sevda papağanım var. Zeloit tozunu sebze üzerine döküp yediremedim başka nasıl yedirebilirim
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 29,063 Tepkime puanı 35,696 Puanları 999 Bugün 21:04 #2 cici_77' Alıntı: Merhabalar. 2 yaşında Sevda papağanım var. Zeloit tozunu sebze üzerine döküp yediremedim başka nasıl yedirebilirim Genişletmek için tıkla ... Merhaba yemine katabilirsiniz eğer ki acil bir durum varsa şiringa içine 0,5 ml su katın mercimek tanesi kadar zeolit katıp iyce çalkalayın ve hemen içirin
cici_77' Alıntı: Merhabalar. 2 yaşında Sevda papağanım var. Zeloit tozunu sebze üzerine döküp yediremedim başka nasıl yedirebilirim Genişletmek için tıkla ... Merhaba yemine katabilirsiniz eğer ki acil bir durum varsa şiringa içine 0,5 ml su katın mercimek tanesi kadar zeolit katıp iyce çalkalayın ve hemen içirin