Merhaba, erkeği aynı fotoğrafı kesmişsiniz yüzü, ceresi önemli net görünmüyor, dişiye benziyorErkek kızgın dişiye ayak falan atıyordu kafasını yukarı aşağıda yapiyordu
Merhaba, erkeği aynı fotoğrafı kesmişsiniz yüzü, ceresi önemli net görünmüyor, dişiye benziyorErkek kızgın dişiye ayak falan atıyordu kafasını yukarı aşağıda yapiyordu
Tamamdır yarın yanlarına gittiğimde paylaşırımMerhaba, erkeği aynı fotoğrafı kesmişsiniz yüzü, ceresi önemli net görünmüyor, dişiye benziyortam önden çekip paylaşırsanız sevinirim
Merhaba, erkeği aynı fotoğrafı kesmişsiniz yüzü, ceresi önemli net görünmüyor, dişiye benziyortam önden çekip paylaşırsanız sevinirim
Merhaba hiç çifleşme gördünüz müBide bu videoya bakın dişinin sanki yumurtası var tümeğe çok yakın ne hep nefes nefese
Hayır dediğim gibi büroda kalıyorlar çok az yanlarına gidiyorum sizce yumurtası varmı kalamar kemiği falanda tüketiyor ama yuvayla 1 saattir burdayım ama yuvayla ilgilendiğini görmedimMerhaba hiç çifleşme gördünüz mü
Net bilgi için Şehmus hocamıza yazdımHayır dediğim gibi büroda kalıyorlar çok az yanlarına gidiyorum sizce yumurtası varmı kalamar kemiği falanda tüketiyor ama yuvayla 1 saattir burdayım ama yuvayla ilgilendiğini görmedim
Kuyrukta oynama derken evet sanki biraz aşagi düşmüşNet bilgi için Şehmus hocamıza yazdım
Dişi ve erkek
Dişinin dışkıda büyüme olur kuluçka döneminde
Çiftleşme sabahın ilk ışığı 7-8 öğleden sonra 2-3 akşam 7-8-9 aralığında olur, bu yüzden göremeyebilşrsiniz
Dişide kanatlar biraz açılmış, kuyrukta hafif oynama var mı?
Yuvalığa sizden dolayı girmiyor olabilirler
Kamera takma şansınız varsa daha iyi görebilirsiniz, uzaktan izlersiniz
Şimdi salata yaptım
, sizde verin tarifini yazacağım ana sayfada ve görsel ekliyeceğim![]()
Yumurta maması verdim şimdi sevdilerNet bilgi için Şehmus hocamıza yazdım
Dişi ve erkek
Çiftleşme sabahın ilk ışığı 7-8 öğleden sonra 2-3 akşam 7-8-9 aralığında olur, bu yüzden göremeyebilşrsiniz
Şimdi salata yaptım
Bide üstünü örtmeye devam ediyim mi sanki böyle daha rahatlarNet bilgi için Şehmus hocamıza yazdım
Dişi ve erkek
Şimdi salata yaptım
Tabiki oksijen alsınlar akşamları sıcak oluyorsa, gerek yok örtmeyeBide üstünü örtmeye devam ediyim mi sanki böyle daha rahatlar
Kısa bir video paylaşır mısınız dişiyi göreyim kuyruğunuKuyrukta oynama derken evet sanki biraz aşagi düşmüş
Sabah daha düşüktü kuyruğu ve bide kafeste çok çırpıyor kanatlarınıKısa bir video paylaşır mısınız dişiyi göreyim kuyruğunu
Streamable.com üzerinden kısa bir video
Dişi kendini neden yıkıyor bakın her tarafını yikadı deli gibi yıkıyor kendiniKısa bir video paylaşır mısınız dişiyi göreyim kuyruğunu
Yuvalık girşlişini kemirmeye başladıKısa bir video paylaşır mısınız dişiyi göreyim kuyruğunu
Siz uzaktan gözlemleyin, tedirgin olmasınYuvalık girşlişini kemirmeye başladı
Suluğuna ağzı geniş olunca yıkanır lar, suyu değiştirin dar oluklu suluk takarsanız yıkanma ihtimali düşer, 2 sn de benimkiler de yapıyor, engel olamıyorumDişi kendini neden yıkıyor bakın her tarafını yikadı deli gibi yıkıyor kendini
Yıkanması daha iyi değilmkSuluğuna ağzı geniş olunca yıkanır lar, suyu değiştirin dar oluklu suluk takarsanız yıkanma ihtimali düşer, 2 sn de benimkiler de yapıyor, engel olamıyorum![]()