• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yuvalıktan ses geliyor

Sami

Paylaşımcı
iyi günler önceden kuşlarım çiftleşmiyor diye buradan konu açmıştım ve şehmus hocamızın tavsiyesi üzeine kuşları balkondan alıp kendi odamda göz hizası bir yere koydum daha 1 hafta olmadı dişi kuşum tüyden çıkıp yuvalığa girmeye başladı çok şükür erkek kuşumda baya kur yapıyor dişi kuşum her gün 10 15 defa yuvalığa girip 2-3dk kalıyor sonra kafasını çıkarıyor erkekle ötüşüyorlar. Bazen erkek kuşum yuvaya giriyor dişide giriyor bağırıyorlar erkek kaçıyor herhalde dişi yuvada erkeği istemiyor erkek kuşum dişiye ayak atıyor ama dişi hala çiftleşmiyor ya da ben varken çiftleşmiyorlar. soracağım soru şu dişi kuş yuvalığın tüneğine zıplayıp ordan yuvanın üstündeki telleri kemiriyor şiddetli bir şekilde yuvanın içinde takır takır ses çıkartıyor hatta bazen dişi kuşum erkeğe yem kusuyor bu yuva hazırlama mıdır yuvayı merak etmesi midir durduk yere kendimi yumurta beklentisine sokmamalı mıyım. bu aralar rüyamda hep bir sürü kuşum olduğunu görüyorum . hayali bile güzel

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
evet yuvalıgı benımsedıklerı ıcın yuva hazırlıgı yapıyorlar. Sizden ricam onları bu surecte rahatsız etmeyın, yapmanız gereken tek şey gunluk yem ve sularını tazelemek olsun ve yuvalık kapagını acmayın mutlaka

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yuvanın zeminine malzeme topluyor içgüdüsel olarak yuvaligi hazır ettiniz mi . Bunlar iyiye işaret hep ..

Sami

Paylaşımcı
evet yuvalıgı benımsedıklerı ıcın yuva hazırlıgı yapıyorlar. Sizden ricam onları bu surecte rahatsız etmeyın, yapmanız gereken tek şey gunluk yem ve sularını tazelemek olsun ve yuvalık kapagını acmayın mutlaka
çok merak ediyor insan yuvalığa her girip çıktıklarında ama sıkıntı yok ellemem yuvalığı benle aynı odadalar kuşlar bir sıkıntı olur mu benden rahatsız olurlar mı dişi kuş bana alışık ama yem değiştirirken acayip korkuyor kendini telden tele vuruyor yabani erkek bile öyle değil

Üst Alt