nickbulamadım
Yeni Üye
Merhaba, hiç çoğaltma niyetim yoktu ama geçen kafese yumurta bıraktılar, almadım sonra kırıp yemişler sanırım. Bugün gene kafesin içine yumurta bırakmış. Mecbur yuvalık takacağım artık. Geçen sene şöyle bir talihsiz olay yaşadım, yuvalıktan mıdır kemirgen talaşından mıdır bilmiyorum sıcaktan veya bitten veya enfeksiyondan yeni yumurtadan çıkmış yavrular kursağında yem olmalarına rağmen öldüler. 6 yumurtadan 5'i çıkmıştı ancak 1 tanesi yaşamıştı. O yüzden yeni yuvalık ve yeni malzemelerle yapmak istiyorum. Adanada yaşıyorum havalar şu an çok sıcak değil ama her an aşırı sıcaklar gelebilir ona göre tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Yuvalığım zaten küçüktü o yüzden geniş bir şey almak istiyorum.
İki tarafı da sürgülü, plastik folluklu, boyutu da yeterli gibi, bu modeli beğendim. Bunu alacağım.
Daha önceki yavrularımda folluk yoktu, yuvalığın içine kalın tabaka şeklinde kemirgen talaşı koymuştum. Şimdi ne koymalıyım folluğun içine, yumurta ve yavru zamanı farklı mı oluyor detay verirseniz sevinirim.
İki tarafı da sürgülü, plastik folluklu, boyutu da yeterli gibi, bu modeli beğendim. Bunu alacağım.
Daha önceki yavrularımda folluk yoktu, yuvalığın içine kalın tabaka şeklinde kemirgen talaşı koymuştum. Şimdi ne koymalıyım folluğun içine, yumurta ve yavru zamanı farklı mı oluyor detay verirseniz sevinirim.
Ekli dosyalar
-
415.7 KB Görüntüleme: 4