• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi yuvalık taban malzemesi

yumiyum

Yeni Üye
ben daha önce konu açmıştım 5 adrt yavru kuşum oldu. bu forumda yuvalığımın çok küçük olduğu söylendi. ben de bugün yuvalığı değiştirdim. kuşumda yadırgamadı folluklu plastik yuvalık aldım o önerildi çünkü.
şimdi taban maşzemesi hakkında birçok fikir var çarpık bacak vs olmasın diye. bende mısır granülü vardı çok zararlı vs diye yazanlar olmuş. çarpık bacak olmasına sebep oluyormuş
yeni yuvalığa şimdi talaş ekledim. altına peçete eklemem gerekiyormuş bir sürü bilgi var internette ben çözemedim
yardımcı olur musunuz
önereceğiniz başka şeylerde olursa tüm fikirlerinize açığım.
talaşın ve granülün fotoğrafını attım
aldığım yeni yuvalığın fotoğrafını da ekledim. yanlış yapmaktan çekiniyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
ben daha önce konu açmıştım 5 adrt yavru kuşum oldu. bu forumda yuvalığımın çok küçük olduğu söylendi. ben de bugün yuvalığı değiştirdim. kuşumda yadırgamadı folluklu plastik yuvalık aldım o önerildi çünkü.
şimdi taban maşzemesi hakkında birçok fikir var çarpık bacak vs olmasın diye. bende mısır granülü vardı çok zararlı vs diye yazanlar olmuş. çarpık bacak olmasına sebep oluyormuş
yeni yuvalığa şimdi talaş ekledim. altına peçete eklemem gerekiyormuş bir sürü bilgi var internette ben çözemedim
yardımcı olur musunuz
önereceğiniz başka şeylerde olursa tüm fikirlerinize açığım.
talaşın ve granülün fotoğrafını attım
aldığım yeni yuvalığın fotoğrafını da ekledim. yanlış yapmaktan çekiniyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Sadece talaş koyuluyor diye biliyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tüm yavrular çıktıysa yani yumurta yoksa haftada iki -uc kez Yuva temizliği yapabilirsiniz 👍 hamster talaşı veya Mısır granülu kullanabilirsiniz

yumiyum

Yeni Üye
fotoğrafını attığım talaş uygun mu yani. altına peçete sermeme gerek yok mu.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
fotoğrafını attığım talaş uygun mu yani. altına peçete sermeme gerek yok mu.
Bence talaş daha uygun mısır granülü sert biraz. Peçete konusunu tam emin değilim Şehmus Abi yardımcı olacaktır. Mutlu ve uzun ömürler diliyorum bebişlere.