• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yuvalık Boyutu Modeli ve Rengi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efeyilmazbursa

Aktif Üye
Merhabalar,

Bilindiği üzere çok fazla çeşit yuvalık var. Ben çift kuşumu aldığım kişinin verdiği sarı pvc seba yuvalığı kullanmaya devam ediyorum fakat renginden dolayı bu yuvalıktan yavru alınamayacağını söyleyenler oluyor. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir? Bu kadar bilinen bir marka bu renkte yuvalık ürettiyse mutlaka kullanıp yavru alanlar da olmuştur bence.

Sati

Tutkulu
Merhabalar,

Bilindiği üzere çok fazla çeşit yuvalık var. Ben çift kuşumu aldığım kişinin verdiği sarı pvc seba yuvalığı kullanmaya devam ediyorum fakat renginden dolayı bu yuvalıktan yavru alınamayacağını söyleyenler oluyor. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir? Bu kadar bilinen bir marka bu renkte yuvalık ürettiyse mutlaka kullanıp yavru alanlar da olmuştur bence.
Merhaba,
Kuşunuz sultan papaganı ise sebanın boyutunu begenmediğim için ben tercih etmemiştim,
Rengi yüzünden sorun yaşayanlar da duymuştum.

Elinizden geldiğinde geniş bir yuvalık olması kuşlar açısından faydalı olacagı düşüncesindeyim, hava sıcak ve çift yuvada durdugu için içerisi cok sıcak olacaktır havalandırma deligide fazla olursa çok iyi olur ben kendi yuvalıgımda matkapla açmıştım.
Seba daki mesele de rengi yüzünden anaçlar girmiyor, yumurta atarsa illaki yavru çıkar.
Şu düşüncem de var kuşların ilk deneyimiyse bence kabul ederler yuvalıgı.

Son düzenleme:

efeyilmazbursa

Aktif Üye
Merhaba,
Kuşunuz sultan papaganı ise sebanın boyutunu begenmediğim için ben tercih etmemiştim,
Rengi yüzünden sorun yaşayanlar da duymuştum.

Elinizden geldiğinde geniş bir yuvalık olması kuşlar açısından faydalı olacagı düşüncesindeyim, hava sıcak ve çift yuvada durdugu için içerisi cok sıcak olacaktır havalandırma deligide fazla olursa çok iyi olur ben kendi yuvalıgımda matkapla açmıştım.
Seba daki mesele de rengi yüzünden anaçlar girmiyor, yumurta atarsa illaki yavru çıkar.
Şu düşüncem de var kuşların ilk deneyimiyse bence kabul ederler yuvalıgı.
Boyut budur

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.

Ayrıca sizi bir çok kez uyarmama rağmen neden ısrarla konu açıyorsunuz. Konuyu kilitliyorum. Lütfen TEK konunuzdan devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...