• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yuvalığın içi

Nuurr

Paylaşımcı
Yuvalığın içine neyi önerirsiniz talaş mı mısır granürü mü ? ^-^
Hangisini koysam daha iyi olur 🤔

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Petshoplardaki hamster talaşı alıp koyun.Granülde bazı sorunlar çıkabiliyor.Ama marangozdan talaş vb şekilde  almayın sakın.Petshoptan işlenmiş talaşı alın.

Nuurr

Paylaşımcı
Ronay' Alıntı:
Petshoplardaki hamster talaşı alıp koyun.Granülde bazı sorunlar çıkabiliyor.Ama marangozdan talaş vb şekilde  almayın sakın.Petshoptan işlenmiş talaşı alın.
gerçektenmi 😔 benim 2sinde şuan granül vaar bak şimdi kötü oldum birinde 3yavrum birinde yumurta var daha inşalah bişey olmaz😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İlk yuvaya hamster talaşı veya özel bit yapmayan çam talaşı var Petshop ta ondan iyi olur  ;) yavrular çıkınca mısır granuru olabilr ama iki günde bir temizleyin  :)

Nuurr

Paylaşımcı
Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı:
Hamster talaşı bunun için iyi oluyor.
yavrularvarken de yumurta varken de hep ondan kullanayım mı ozaman sıkıntı olmuyorsa. Hamster talaşı aldım bugün yavruları ona geçirdim mısır granüründen

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Talaş daha iyidir.Haftada bir değiştirebilirsiniz talaşı kuşunuz huysuz bir kuşsa 15 günde bir değiştirin....

Nuurr

Paylaşımcı
Ronay' Alıntı:
Talaş daha iyidir.Haftada bir değiştirebilirsiniz talaşı kuşunuz huysuz bir kuşsa 15 günde bir değiştirin....
hiç huysuzluk yapmıyorlar şükür ele alışık değiller ama huylarını seviyorum 😂  teşekkür ederimm 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yumurta varken değiştirmeyin yuvaicini sadece kurumuş dışkı varsa onu elinizle alın yavrularin hepsi çıkınca yuva temizliği yapabilirsiniz  :) talaş iyidir  ;)

Üst Alt