• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yuvadaki iki yavrum hakkında

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir ayak önde bir ayak arkada mı tam anlayamadım. Kırık vs mi var. Hiç iyi durmuyor. Bakışlarından acısı olduğu da belli.

Limoncuk

Paylaşımcı
4-5 şubatta yumurtadan çıkan iki yavru henüz yuvadan çıkmadılar, annesi tekrar bir tane yumurtlamış sürekli yuvada pekte beslemiyor gibi işten eve geldiğimde yuvada bir kanadının üzerinde annesi gözleri kapalıydı pekte ayakta duramıyor gibi bunyavru el besleme yaptım önemli bir sorun var mıdır? Yuvadaki yumurtayı almayı düşünüyorum. Yatarken ve sabah tekrar beslesem ve yarın yine işten gelince aynı rutinle devam etsem ? Ne dersiniz yaşar mı kuzularım

Mert G.

Eski Forumcu
4-5 şubatta yumurtadan çıkan iki yavru henüz yuvadan çıkmadılar, annesi tekrar bir tane yumurtlamış sürekli yuvada pekte beslemiyor gibi işten eve geldiğimde yuvada bir kanadının üzerinde annesi gözleri kapalıydı pekte ayakta duramıyor gibi bunyavru el besleme yaptım önemli bir sorun var mıdır? Yuvadaki yumurtayı almayı düşünüyorum. Yatarken ve sabah tekrar beslesem ve yarın yine işten gelince aynı rutinle devam etsem ? Ne dersiniz yaşar mı kuzularım
Yem kıramıyormu normalde yem kira bilmesi gerekiyor

Mert G.

Eski Forumcu
Bir elle besleme yapın önünde daldarı köyün ve aspur kırması gerekiyor. Ayakları kavrayabılıyormu

Limoncuk

Paylaşımcı
Dün iyi gibilerdi dün akşam da şırıngayla besledim bunlar bağırdı hep anneleri beslemedi

Mert G.

Eski Forumcu
Bu kuşlar gücden düşmüş ler baya aç kalmıslar gıbı geldı bana besleme yaptınız mı