• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yuvadaki iki yavrum hakkında

Limoncuk

Paylaşımcı
Kursak besleme yapmayı bilmiyorum, kaşık ya da şırınga ile besleyince yutma refleksi yapmıyor oldukça sıvı şekilde de verdim. Acaba bir miktar yiyor mudur yine de ? Su verince onu içmek istiyor onda yutma refleksi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım tüm gün kontrol etmekten işe de odaklanamadım😢 @Demet bükay @Burçak A. @Semiha S. @Şehmus BAKIR ayakları felç gibi koordinasyon yok bi besleyebilsem onu sonra düşünürüm de bi yol gösterin hocalarım.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kursak besleme yapmayı bilmiyorum, kaşık ya da şırınga ile besleyince yutma refleksi yapmıyor oldukça sıvı şekilde de verdim. Acaba bir miktar yiyor mudur yine de ? Su verince onu içmek istiyor onda yutma refleksi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım tüm gün kontrol etmekten işe de odaklanamadım😢 @Demet bükay @Burçak A. @Semiha S. @Şehmus BAKIR ayakları felç gibi koordinasyon yok bi besleyebilsem onu sonra düşünürüm de bi yol gösterin hocalarım.
Bakteri var tek çözüm antibiyotik ve solunum desteği aslında iyi bir küvözde kalsa iyi olabilir 🙏🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Size Kursaktan besleme gösterecek birini bulun. İnanın çok kolay. Bu şekilde sizede kuşada eziyet. Düzenli d vitamini ve b vitamini kullanın. Kemiklerine iyi gelecektir.

FatımaB.

Eski Forumcu
Bence imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün kuvöz de bakımı yapılır😕

FatımaB.

Eski Forumcu
İnanın hiç bilmiyorum hocalarım daha net cevap verecektir 😔

rahimey

Paylaşımcı
Gece kaybettim kuşumu dün akşam epey kötülemişti zaten öyle görmek beni kahrediyordu elimin kolumun bağlı olması, inşallah kardeşi yaşar yuvalarını söktüm annesini de yavruyu da kafese aldım
Başınız saolsun siz elinizden geleni yaptınız 🤲 o diğer kusunuza rabbim uzun ömürler versin inşallah düzelir 🤲