• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anti-tez Yutkunma

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kusma yoksa probiyotik verin grit kum verin eğer kusma görünürse o zaman zeolitli kursaktan beslemek en doğrusu olacaktır 👍 Kursak enfeksiyonlarına antibiyotik verilmez ancak ilerleyen durumlarda verilebilir..sizin kuşun durumu tam belli değil eğer mümkünse video ekleyiniz bakalım

Beyzaf5

Aktif Üye
Kusma yoksa probiyotik verin grit kum verin eğer kusma görünürse o zaman zeolitli kursaktan beslemek en doğrusu olacaktır 👍 Kursak enfeksiyonlarına antibiyotik verilmez ancak ilerleyen durumlarda verilebilir..sizin kuşun durumu tam belli değil eğer mümkünse video ekleyiniz bakalım
Şimdi abi kusma var ama genelde oyuncağına kusuyor cıvıltılar çıkararak kafasını vurarak kusuyor bende kur kusmasına bağlıyorum çünkü koku yok şeffaf sıcak sıvı ve yem taneleri kusuyor. Zeolitli mamadan dün yedirdim haftada bir yediriyorum temizlensin kursak diye. Kum yemiyor niyeyse bende her akşam avcuma biraz kum alıp oyun yaparak bi sekilde yedirmeye çalışıyorum, dışkısında sindirilmemiş yemler oluyor ama kum yedirdiğim günlerde sindirilmemiş yem bazen 1 2 tane oluyor bazen hiç olmuyor. Geceleri nedense çok hapşırıyor burnunu kaşıyarak ama sabah pek hapşırmıyor, gün içinde yem yemeye gidiyor az az yiyor geceleri uyumadan nerdeyse bir kaşık yem yiyor. Mesela şu an yem yiyeli 1 bucuk saat olmuştur kursağına baktığımda hâlâ yemlerin durduğunu görüyorum. daha önce benim kuşum gibi olan baska hic bir kuş görmedim sorunu ne anlamıyorum. Buraya videolarını ve çekebildiğim kadar kursağının fotoğrafını atıyorum.
1) Streamable Video
2) Streamable Video

Üst Alt