Herkese mutlu günler. Biz kliniğe gittik röntgen çektirdik. Akciğerler dolu dedi ve BAYTRİL verdi. Yumurtayla ilgili hiçbir şey demedi. Ayrıca enerji vermesi için LAKTATLI LİNGEN diye bir şey verdi. Geceki durumdan bahsettim, videoları gösterdim herhangi bir yorum yapmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 85178Ekli dosyayı görüntüle 85179
Herkese mutlu günler. Biz kliniğe gittik röntgen çektirdik. Akciğerler dolu dedi ve BAYTRİL verdi. Yumurtayla ilgili hiçbir şey demedi. Ayrıca enerji vermesi için LAKTATLI LİNGEN diye bir şey verdi. Geceki durumdan bahsettim, videoları gösterdim herhangi bir yorum yapmadı.
Bunlar geçen sene aralık ayına ait. İki röntgeni karşılaştırarak yorumlariseniz çok memnun olurum. Geceleri özellikle bir nefes alma sorunumuz var. Bu konu içerisinde bütün süreç var zaten.
Biz Şehmus Abi ile WhatsApp üzerinde iletişimdeyiz zaten çok teşekkür ederim abla. Ben sizlerinde yorumlarını merak etmiştim. Çok net değilmiş sanırım bu seferki röntgen
Biz Şehmus Abi ile WhatsApp üzerinde iletişimdeyiz zaten çok teşekkür ederim abla. Ben sizlerinde yorumlarını merak etmiştim. Çok net değilmiş sanırım bu seferki röntgen
diyordiyo"KızımLimon, post: 382434, member: 14737"]
Hiç mi bir şey gözük müyor? Baytril verdi ciğerleri dolu diye. Kafayı yiyeceğim artık. Boş boşuna çabaladık resmen
[/QUOTE]
Baytril yan etkisi baya vardır ben kullanmanızı önermem.
Bu Kızlar Neden durmuyor Hiç. Ne Oldu Bu Çocuklara Bilmiyorum Yandan Olsa Daha İyi Olur Rontgen. Bende Yumurta İçin O Şekilde Cektiririm. Hekimden İsterseniz Rica Edin. Şehmus Hocamiz Daha İyi Anlar Ama Yumurta Gözükmüyor röntgende Benim Fikrim.
Neyse çok teşekkür ederim hepinize, burayı da meşgul ettik. Bir dahaki sefere başka bir kliniğe gideriz artık. İlgilendiğiniz için hepinize tekrardan teşekkür ederim
Neyse çok teşekkür ederim hepinize, burayı da meşgul ettik. Bir dahaki sefere başka bir kliniğe gideriz artık. İlgilendiğiniz için hepinize tekrardan teşekkür ederim
Kardeşim dediğim gibi röntgen hiç istediğimiz gibi çekilmemiş onu hekim nasıl görüp yorumlamış bende şaşkınım. Sadace işaretlediğim yerde gördügüm ciğerlerindeki sağ ve sol havakeselerinin kapandığı bu yüzden nefes alışverişi zorlanıyor bide kloka da hafif bir şişiklik var ama net değil yumurta görünmüyor.Nebizilatörün vardı senin sanırım almıştın aynı şekilde devam et rahatlat çocugu herhangi bir ilaç vermeni tavsiye etmem bu durumu daha zor hale getirir
Kardeşim dediğim gibi röntgen hiç istediğimiz gibi çekilmemiş onu hekim nasıl görüp yorumlamış bende şaşkınım. Sadace işaretlediğim yerde gördügüm ciğerlerindeki sağ ve sol havakeselerinin kapandığı bu yüzden nefes alışverişi zorlanıyor bide kloka da hafif bir şişiklik var ama net değil yumurta görünmüyor.Nebizilatörün vardı senin sanırım almıştın aynı şekilde devam et rahatlat çocugu herhangi bir ilaç vermeni tavsiye etmem bu durumu daha zor hale getirir Ekli dosyayı görüntüle 85201
Kardeşim dediğim gibi röntgen hiç istediğimiz gibi çekilmemiş onu hekim nasıl görüp yorumlamış bende şaşkınım. Sadace işaretlediğim yerde gördügüm ciğerlerindeki sağ ve sol havakeselerinin kapandığı bu yüzden nefes alışverişi zorlanıyor bide kloka da hafif bir şişiklik var ama net değil yumurta görünmüyor.Nebizilatörün vardı senin sanırım almıştın aynı şekilde devam et rahatlat çocugu herhangi bir ilaç vermeni tavsiye etmem bu durumu daha zor hale getirir Ekli dosyayı görüntüle 85201
Teşekkür ederim Şehmus Abi yorumun için.
Hekim benle dalga geçmiş sanırım (çok özür diliyorum bu tabirim için, hekimle ilgili kötü bir şey demek için demiyorum bunu onlarda sonuçta kanatlı uzmanı değil, kendi uzmanlık alanında iyi bir hekim olabilir) kırmızı ile yuvarlak içine aldığım kısmın akciğer olduğunu ve mavi ile işaretli yerlerde yalnızca oksijen olduğunu diğer kısımların ise dolu olduğunu söylemişti.
Nebilizatörü sabah,akşam kanatlıoil nefes açıcı 4 damla ve 2 ml su ile veriyorum. Neftor kullanmadık hiç. Ayrıca dediğiniz gibi antibiyotiği ve diğer verdiği laktatlı lingeni kullanmayacağız