• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YUMURTLAMA

KızımLimon

Paylaşımcı
Lütfen acil bakın, yumurtlamadı ama böyle yapmaya başladı. Bir sorun var gibii
Abla lütfen çok endişeleniyorum
IMG_20250428_041033.jpg
IMG_20250428_041037.jpg
Yatmadan önce bir şeyi yoktu. Gece gözlerimi açtım bu şekilde duruyor. Dışkıları da böyle. Her zamanki yemi, suyu vardı. Suyun bt amin Forte vardı

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Poposunu Kontrol Edin. Şişlik Var mı? Sabah Devam Ederse Kanatli Uzmanına Götürün 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sıkışma yaşıyor olabilir poposuna zeytin yağı sürün derim

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ikinma Hareketi Yaptı mı Hiç? Yumurta Sikismasi Diye düşünmüştüm.

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Olur Siz Sürün. Birden Bire Olduysa Aklıma Yumurta Sikismasi Geliyor Başka Birsey Gelmiyor. 🥺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye

KızımLimon

Paylaşımcı
Farklı bir şey mi yedi? Ama sıkışma gibi geldi bana popoda beyaz yumurta popo deliğinde kasılma görüyor musunuz
Hayır popo deliğinde kasılma veya yumurta yok. Farklı bir şey de yemedi her zamanki yemi, suyu vardı. Suyunda bt amin Forte vardı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayır popo deliğinde kasılma veya yumurta yok. Farklı bir şey de yemedi her zamanki yemi, suyu vardı. Suyunda bt amin Forte vardı
Eğer kendi çıkarmazsa siz kanatlı uzmanına götürün sabahtan eğer yapabilirim derseniz kendiniz video izleyin dışkı da yumurta öncesi dışkı korkulacak bir durum yok dışkısında ancak mutlaka hekime götürün 🌸

KızımLimon

Paylaşımcı
Eğer kendi çıkarmazsa siz kanatlı uzmanına götürün sabahtan eğer yapabilirim derseniz kendiniz video izleyin dışkı da yumurta öncesi dışkı korkulacak bir durum yok dışkısında ancak mutlaka hekime götürün 🌸
Çok ama çooook teşekkür ederim Burçak Abla ayrıca Ezgi Abla sana da minnettarım. Kızımı da kaybedeceğim diye öyle çok korktum ki. Geri dönüş geç olur diye de endişeliydim ama çok hızlı cevap verdiniz sağ olun. Kelimelerle ifade edemiyorum sizlere karşı duygumu. Allah razı olsun

KızımLimon

Paylaşımcı
Yumurtayı cıkardınızmı burda
Hayır, yumurta gözükmüyordu ve ıkınma hareketi de yoktu yukarıda da bahsetmiştim. Yazdığımdan beri gözlemliyorum; yem yedi, su içti normal akışın dışında herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Ama gece niçin öyle yaptığını da anlayamadım. Yumurtayı çıkarmaya çalışmadım çünkü yanlış bir müdahale yaparım diye endişe ettim açıkcası. Doğru bir karar mı vermişim sizce

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hayır, yumurta gözükmüyordu ve ıkınma hareketi de yoktu yukarıda da bahsetmiştim. Yazdığımdan beri gözlemliyorum; yem yedi, su içti normal akışın dışında herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Ama gece niçin öyle yaptığını da anlayamadım. Yumurtayı çıkarmaya çalışmadım çünkü yanlış bir müdahale yaparım diye endişe ettim açıkcası. Doğru bir karar mı vermişim sizce
Şuan herşey çok normal doğru karar vermısınız. Dıskı resmi yükler mısınız

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birsey Yapmadım ki 🥺 Durumu Nasil Şuan? Yumurta İçin Ikinma Yapmasi Lazım.Imkanıniz Varsa Bir Kanatli Uzmanına Gotursenuz İyi Olur.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok ama çooook teşekkür ederim Burçak Abla ayrıca Ezgi Abla sana da minnettarım. Kızımı da kaybedeceğim diye öyle çok korktum ki. Geri dönüş geç olur diye de endişeliydim ama çok hızlı cevap verdiniz sağ olun. Kelimelerle ifade edemiyorum sizlere karşı duygumu. Allah razı olsun
Cümlemizden ablacım her zaman 🥰🥰