• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YUMURTLAMA

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, bugünkü durumumuz böyle. Karnı baya belli oluyor ne zaman yumurtlar tahminen? Genel durumu nasıl gözüküyor? Ve taşıma çantasıyla veterinere götürsem üşür mü dışarıda?
Merhaba genel durumu iyi, veteriner kanatlı uzmanı ise götürün, genel kontrol tavsiye ederim
Taşıma çantasının üzerini örtün aracınız yoksa sıkıntı olmaz

KızımLimon

Paylaşımcı
Merhaba genel durumu iyi, veteriner kanatlı uzmanı ise götürün, genel kontrol tavsiye ederim
Taşıma çantasının üzerini örtün aracınız yoksa sıkıntı olmaz
Kayseri'de kanatlı uzmanı çok aradım ama bulamadım maalesef. Kanatlılar hakkında az çok bilgisi olan bir veteriner. Çevre illere de gidebilirim iyi bir kanatlı uzmanı için ama otobüsde çok yorulur mu diye endişe ediyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kayseri'de kanatlı uzmanı çok aradım ama bulamadım maalesef. Kanatlılar hakkında az çok bilgisi olan bir veteriner. Çevre illere de gidebilirim iyi bir kanatlı uzmanı için ama otobüsde çok yorulur mu diye endişe ediyorum.
Kayseri de kanatlı uzmanı vardı diye hatırlıyorum ama biraz araştırmak gerekli

KızımLimon

Paylaşımcı
Kayseri de kanatlı uzmanı vardı diye hatırlıyorum ama biraz araştırmak gerekli
Ben bir kaç yıldır uğraştım bulmak için ama bulamadım. Belki gözümden kaçmıştır. Bilen birileri varsa yardımcı olurlarsa çoook sevinirim. Düzenli gidip gelebileceğim,işini severek yapan bir veteriner hekime ihtiyacım var