• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YUMURTLAMA

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki Burçak Abla almamı tavsiye ettiğin başka ürünler var mı? Kızımı yakından tanıyorsun artık (yani sanırım)
Rutin vitaminleri, zeolit tozu,kalamar kemiği varsa geriye bir şey kalmıyor canım 🥰 Kanatlıoil turbo respiratory de ekle canım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ekli dosyayı görüntüle 82951
Gaga taşı diye bahsettiğiniz bunlardan birisi sanırım değil mi? "hem kil olanı yumurta kabuklu olanlarından mineral blogun üstüne çıkıp bakteri çoğalması olabilir" ama cümlenin bu kısmını anlayamadım kusura bakmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 82952Ekli dosyayı görüntüle 82953Ekli dosyayı görüntüle 82957

Diğer bahsettiğiniz 3 ürün bunlar sanırım değil mi? Kuş toprağı ve kuş kumu arasındaki farkı pek anlayamadım
mineral blok grit kumun kalıp halli gibi düşünebilirsin benim kafesimde gaga taşı grit kum kuş kömürü kuş topragı ve kalamar kemiği sabit durur bitmese bile kalamar ve gaga taşı hariç herşeyi 6. gün atar tazelerim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Onlar tamam🤗. Ama ayrıca

Ekli dosyayı görüntüle 82975

bunlardan vs. almalı mıyım. Deve dikeni tohumu unu kullanıyoruz karaciğer yağlanması dolayısıyla
mama yapıyorsan evet lakin bu kadar takviye ile yormana gerek yok haftalık 1 kere mamaya ekleyebileceğin zeolit ve nekton kalsiyum verebilirsin zaten gervit entrobac ve B vitamini birçok eksiği tamamlar

KızımLimon

Paylaşımcı
mineral blok grit kumun kalıp halli gibi düşünebilirsin benim kafesimde gaga taşı grit kum kuş kömürü kuş topragı ve kalamar kemiği sabit durur bitmese bile kalamar ve gaga taşı hariç herşeyi 6. gün atar tazelerim
Size de çook teşekkür ederim kafamda daha iyi oturdu bu konu sayenizde 🥰
mama yapıyorsan evet lakin bu kadar takviye ile yormana gerek yok haftalık 1 kere mamaya ekleyebileceğin zeolit ve nekton kalsiyum verebilirsin zaten gervit entrobac ve B vitamini birçok eksiği tamamlar
Mama derken kasttettiğiniz sebzeli karışımlar mı yoksa kursaktan beslemek için yapılan mamalar mı? Bir de kızım tek o yüzden nekton kalsiyum kullanmam bir sakınca oluşturmaz değil mi

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

KızımLimon

Paylaşımcı
IMG-20241224-WA0003.jpg
Sen görmüşmüydün röntgeni emin olamadım Burçak Abla

KızımLimon

Paylaşımcı
1743691499534.png

Son sorum (sanırım) Şehmus Abi megabacter başlangıcı olabilir dedi o yüzden 10 gün kursaktan zeolitli besleme yapacağım. Ayrıca bununla desteklesem iyi olur mu sizce