Bu arada Herkül beni annesi zannediyor sanırım odaya girdiğim zaman işi gücü bırakıyor kafama konuyor 🥲 bugün iş güç çok bakamadım kafes temizliği çamaşır bulaşık tak başıma kondu elime aldım daha inmek istemedi ben de mutfakta kova ile dezenfektan olduğu için yatak odasına götürdüm çamaşır katladık
O kadar ki özenle bakiyorum ki yemesi içmesi dahi saçma bile gelebilir bardakttan su içiyor hayvnsix yapamıyorum 1 ay kussuz kaldı hergun rüyalarıma girdi seslenmeleri yok var bana sesleniyolar gibiydi onlarsiz yapabilsem hepsini yok edicem ama malesef olmuyor insanı bu durum maddi manevi çok zorluyor
Evet kuş bağımşılığı kumar bağımlılığı gibi diyorlar. Allah kolaylık versin bence güzel bakıyorsunuz. Ben de bazen çıldırma noktasına geliyorum ama benim evladım gibiler onların sesleri beni rahatlatıyor
Evet kuş bağımşılığı kumar bağımlılığı gibi diyorlar. Allah kolaylık versin bence güzel bakıyorsunuz. Ben de bazen çıldırma noktasına geliyorum ama benim evladım gibiler onların sesleri beni rahatlatıyor