• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

Tsc6045

Müdavim
Oy maşallah kuzular büyümüş bile Allahım sevmeue doyulmaz onlar 🤲🤲😊
Hemde nasıl yeşil ısırıyor arada ısırınca daha çok öpüyorum. Babasına benziyor arkadaş da dedi yavru hali aynı diye. Maşallah 🧿 hareketler de aynı babası. İyice toparlansın yeni ailesi gül gibi bakar ona 🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafeste ele geliyor ama dışarı çıktı mı vay bnnim halime girmiyolar 😁🙊 dünya tatlısı ama bunlar
Yaaa lokmalıklar resmen evin bıcırıkları Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah 😍😍😍 Olsalar da mıncırsakkkk

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizler böyle fotoğraflar atınca çok mutlu oluyorum, öyle güzel ve masumlar ki maşallah sübhanallah 😍😍 Bol bol atarsanız gözümüz şenlenir 😍😍🙏🌸🌸🌸

Tsc6045

Müdavim
bu arada sahurda en küçük bebek kuşa kanatlıoil d vitamini içirdim. Tükürdü. Bir de annesi beslememiş bende mama yapıp içine damlattım ama sanki ilk verdiğim ilacı ciğerine kaçırmış gibi hapşırdı. Mama yerken bile ara ara yaptı. Ama ciğerine kaçsa sıkıntı olurdu bence tiksindi tükürdü sürekli . O da yavaş yavaş büyüyor 🥰🥰🥰 sabah ayırdığım yavruları annelerine gösterdim hafif hafif vurunca geri almak zorunda kaldım. Bırakma sebebim de kendimi gaddar insafsız lanet gibi hissettim annelerinden yavrularını ayırdım diye. 🥲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
bu arada sahurda en küçük bebek kuşa kanatlıoil d vitamini içirdim. Tükürdü. Bir de annesi beslememiş bende mama yapıp içine damlattım ama sanki ilk verdiğim ilacı ciğerine kaçırmış gibi hapşırdı. Mama yerken bile ara ara yaptı. Ama ciğerine kaçsa sıkıntı olurdu bence tiksindi tükürdü sürekli . O da yavaş yavaş büyüyor 🥰🥰🥰 sabah ayırdığım yavruları annelerine gösterdim hafif hafif vurunca geri almak zorunda kaldım. Bırakma sebebim de kendimi gaddar insafsız lanet gibi hissettim annelerinden yavrularını ayırdım diye. 🥲
Hepimiz aynı duyguları yaşadık, ayırın üzülmeyin artık dişinin onlara karşı annelik duygusu bitiyor😊🤲yuvadan ayrılma zamanı geldi😊🤲Ebeveynler gitme zamanı geldiğini söylüyor vurarak😊🤲

Üst Alt