• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtanın dolu olması için yardım???

Mustafayilmaz22

Yeni Üye
İki cift sultanım var ikisidee 2. Yumurtlamaları
İki defadır boş cıkıyor ne yapmam lazım

Dursun

Yeni Üye
Merhaba Beautiful Food Kuş Mamasının Love kızıştırıcı ve doluluk mamasını kullanabilirsin. 23 gün düzenli kullanımda doluluk garantili ve eğer dolu çıkmazsa paranız iade.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Beautiful Food Kuş Mamasının Love kızıştırıcı ve doluluk mamasını kullanabilirsin. 23 gün düzenli kullanımda doluluk garantili ve eğer dolu çıkmazsa paranız iade.
Vay Dursun senmisin bak kardeşim hiçte demiyorsun reklam için acele etme ürünler bir gelsin sonra iddali yazarsın valla rezil ederler seni de beni de bizimkiler😂

Dursun

Yeni Üye
Reklam olarak değil de abi yardımcı olmak için yazayım dedim 😅 Erler meydanında yüzümüz ak abi çok şükür 😅 Beklemedeyim abi o zaman görüşlerini 😃

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Reklam olarak değil de abi yardımcı olmak için yazayım dedim 😅 Erler meydanında yüzümüz ak abi çok şükür 😅 Beklemedeyim abi o zaman görüşlerini 😃
Bilgi ve tecrübenden faydalanmak isteriz varsa üretimin görsellerinide görmek isteriz Serkan abininde kuşlarından kareler olabilir 😍

Üst Alt