• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtaların hepsi boş napmalıyım

BoncukFıstık

Yeni Üye
Merhaba kuşum 31 martta ilk yumurtasını bıraktı. Bu zamana kadar 6 yumurta yaptı. 10 nisandan bu yana da hiç yuvalıktan cıkmayıp kuluçkaya yattı. Ama sanırım hepsi boş bugun kontrol ettim artık yavru felsn cıkmayınca. Sizde kontrol edermisiniz ne yapmam lazım şuan ?? Bu fotoları bugün çektim hiç birşey yok gibi duruyor. Boşu boşuna 20 gün kulucka da yatırdım kuşumu :(

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Boşsa çöpe atacaksınız yenisini bekleyeceksinzi acemilik te olur böyle durumlar. Sürekli boş olurlarsa hayvanlardan birinde sıkıntı vardır.

BoncukFıstık

Yeni Üye
Boşsa çöpe atacaksınız yenisini bekleyeceksinzi acemilik te olur böyle durumlar. Sürekli boş olurlarsa hayvanlardan birinde sıkıntı vardır.

Kuluçkadan aldım yumurtaları. Dişi kuş yine içine girip kulucka yatar gibi yatıyor. Yuvalıgıda alıyım mı ?? Bir süreliğine

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çiftleşme varsa yuvalığı çıkartmayın

BoncukFıstık

Yeni Üye
Çiftleşme varsa yuvalığı çıkartmayın

Yuvalıktan sadece dışkısını yapmak için çıkıyor hep kuluçkadaydı 20 gündür ama yumurtalar hep boş zaten çiftleştiklerini de hiç görmedim. Bacak atıyordu sürekli dişi kuşta eğiliyordu. Suanda da hiç birşey yok. Yarın komple kafesi fln yıkıycam yuvalıgı cıkartıcam

EnesGenç

Eski Forumcu
Yuvaligi çıkartın biraz rahatlatın .