• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yumurtadan ses geliyor

Mahirbs

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba Sultan papağanı çiftim ilk yumurta 15 inde geldi ve art arda günlerde 4 yumurta yaptı şu an 2 yumurtanın içinde ses ve hareket var ama çıkan yavru yok müdale etmelimiyim acaba

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Saat olarak bilmiyorum benim kuşlarla aynı tarihte yumurtlayan Bi takım var arkadaşımda onun dün ilk yavru çıktı bende 1 saat önce kontrol amaçlı baktım ses ve hareket vardı
Anladım gözlemleyın daha 18 ile 21 gün arası çıkıyorlar normalde

Mahirbs

Aktif Üye
Az önce baktım bir yavru çıkmış diğer yumurta çatlaktı ama çatlak olan yumurta nın içindekini de çıkarmışlar ve daha göbeğinde kendisinden ağrı ama göbek bağı ile birleşik sarılık mevcut yavru tamamen oluşmuş ama göbek bağı hala duruyor yaşar mı bilmiyorum ellemedim o da yuvada duruyor

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
bilgi="Mahirbs, post: 384523, member: 16338"]
Az önce baktım bir yavru çıkmış diğer yumurta çatlaktı ama çatlak olan yumurta nın içindekini de çıkarmışlar ve daha göbeğinde kendisinden ağrı ama göbek bağı ile birleşik sarılık mevcut yavru tamamen oluşmuş ama göbek bağı hala duruyor yaşar mı bilmiyorum ellemedim o da yuvada duruyor
[/QUOTE]
Hayır'lı olsun göbek bağıyla ilgili bilgim yok diğer hocalarım yardımcı olcaktır. Çok rahatsız etmeyin. Ve yumurta maması verin anaclara

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu durumu görebileceğimiz kısa bir video ekler misiniz👍 Anaçlar besliyor mu? Videoda herşeyi daha net görerek daha net yorumlar yaparız

Mahirbs

Aktif Üye
Bu durumu görebileceğimiz kısa bir video ekler misiniz👍 Anaçlar besliyor mu? Videoda herşeyi daha net görerek daha net yorumlar yaparız
Merhaba
Anaçların ilk yavrusu tecrübesiz kuşlar.
Sabah evden erken çıktım video veya fotoğraf çekemedim ama şöyle anlatayım yavrunun kanında yavrunun başı büyüklüğünde sarısı vardı sarı kısım kuşun karnına göbek bağı ile bağlıydı malasef ölmüş.
Benimde bilgim yok daha önce çıkan yavrularda da görmedim hiç ilk defa görüyorum internettede benzer bir durum göremedim